el antropolego

Páginas: 4 (852 palabras) Publicado: 21 de octubre de 2014
L’autor Josep Martí en aquest text ens parla sobre el concepte de la paraula ‘’cultura’’ en el contexthistòric actual, a l’hora l’autor es fa diverses preguntes com la paraula ‘’cultura’’ a dedesaparèixer? O realment es correcte emprar el terme ‘’cultura’’? tots aquest dubtes els anirà resolvent amb l’ajutde quatre punts principals i rebatin idees de altres autors com Huntington o Joel S. Kahn.Josep Martí ens fa veure que la paraula cultura ens molts casos ens porta a contradiccions absurdes ka que laparaula s’utilitza de forma inadequada ja sigui per us del poble o amb intencionspolítiques o econòmiques. La idea de Josep Martí de el mot ‘’ cultura`` fa que ell trobi quatre punt principals queson la causa d’aquest mal ús de la paraula.
El primer problema que troba Josep Martí es quela cultura fàcilment es confon amb una cultura associada amb un conjunt de persones, es a dir, unasocietat. Però l’autor no esta d’acord en aquesta afirmació generalitzada de societat i cultura i diu‘’ Esta clar que en el nostre mon actual tota societat genera fets específics però no es veritat que lacultura d’aquesta societat es limiti a aquest fets culturals específics.’’ Quaderns del’Institut Català d’Antropologia, 2003 , num: 19 pag 40 Josep Martí.
El següent entrebanc que ens mostra... L’autor Josep Martí en aquest text ens parla sobre el concepte de la paraula ‘’cultura’’ en elcontexthistòric actual, a l’hora l’autor es fa diverses preguntes com la paraula ‘’cultura’’ a de desaparèixer? O realment es correcte emprar el terme ‘’cultura’’? tots aquest dubtes els anirà resolvent ambl’ajutde quatre punts principals i rebatin idees de altres autors com Huntington o Joel S. Kahn.
Josep Martí ens fa veure que la paraula cultura ens molts casos ens porta a contradiccions absurdeska que laparaula s’utilitza de forma inadequada ja sigui per us del poble o amb intencions polítiques o econòmiques. La idea de Josep Martí de el mot ‘’ cultura`` fa que ell trobi quatre punt...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • antropòleg
  • Diari De Lectura Antropòleg Innocent
  • Crítica D’Un Text Etnogràfic: “Sóc Fill Dels Evuzok: La Vida d’Un Antropòleg Al Camerun” De Lluís...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS