el arte equivocado

Páginas: 10 (2344 palabras) Publicado: 14 de enero de 2015
Viatge personal;
Em dic Jaume Aldomà, he estudiat a la l’escola d’il.lustració EAM de Lleida i a un módul d’il.lustració a la llotja de Barcelona,, soc graduat en belles arts per la UB i natural de Torregrossa al pla d’Urgell, bé des de que tinc ús de raó m’he vist amb uyn llapis i un paper a la mà, posteriorment amb els anys i l’expèriència l’art ha significat per mi moltes més coses que unpaper a la mà.
( imatges de diferents anys de gravats, vaig començar aquí a l’escola com vosaltres recordó poques coses de l’estada aquí en realitat, la veritat han passat molts anys. Algunes coses, però, com el gravat, que vaig apendre aquí, o els referents artístics que ens mostraven les vostres profesores i professors, i algunes companyes i companys alumnes van ser coses que recordo, em vanmarcar.

He vingut a parlar del que es per mi el viatge personal d’un artista és igual que dir la vida d’un artista? Bé és una mica difícil de compendre, jo tot just acabo de fer-ho fa unes hores, podíem dir que el viatge personal é spot diferenciar en dues parts;

Alló amb el que us presenteu, alló que comuniqueu, com a artistes amb la vostra visió personal.

I alló que subjau, alló que és elmedi per arribar al fi, alló que desestimeu, per valoració propia, el que no creieu que és una bona mostra de vosaltres com a artista o el que no arriba al que vosaltres considereu un “mínim de qualitat,

La vostra professora em va preguntar si volia fer-vos una xerrada d’orientació educativa, i vaig pensar que potser podría ser interessant ensenyar-vos una mica el meu camí, el meu viatgepersonal en l’art, l’aprenentatge i experiencies, reflexions. Però després vaig pensar que nos eria tan interessant i que us passaria alguns artistes que considero bons artistes o que m’agrade’n i considero referents i he fet un video que il.lustra una mica el que és un viatge artístic.

En el pla de l’espai i el paisatge, una aproximació al lñand art.

Vaig anar a Aneto, a unh poble que hi ha unamica més amunt de pont de suert amb una idea experimentar, percebre, intentar dialogar amb aquella natura, fer-li i fer-me un regal havia vist abans obres de land art pero alló em va colpir vaig veure en aquells artistes que disfrutaven i es sacrificaven alhora, creant, envoltats d’un entorn impressionant i que creaven amb alló que tenien al seu abast, creaven com si fossin xamans, bruixotsbojos d’una tribu olblidada.

2 especialment m’han van captar la meva atenció en especial.

Richard Long q i Andy Goldsworthy, però tenim

Jo he escollit un tema que sembla una mica abstracte, i és molt ampli, ho he fet per que és un momento en que us demann un certa grau de reflexió en aquest sentit,

PREGUNTA AL GRUP CLASSE
Exemples; llibretes d’artistes, o bé us fan justificar lesvostres obres o produccions i crec que a vegades a aquesta edat és la part que més costa, potser per que no tenim els mecanismos del llenguatge adients o bé per que els nostres dibuixos reflexen parts de nosaltres que preferím no explicar, per por escénica, o bé per que trobem difícil definir el per que fem les coses, per que encara no som conscients del tot el que els artistes expressem.Inclús sense voler-ho.

Les vostres profesores us encomanen així a mode de simple llibreta d’artista, una eina que ús donarà la capacitat de saber quin tipus d’’artista sou, el vostre treball creara una xarxa que teixereu desde la llibreta, una xarxa de coneixements relacionats amb l’art i també ocuypareu un lloc en relació al art.

Per arribar a considerar-nos artistes necessitem re-definir l’art segons la nostra òptica i donar les vostres pròpies definicions i significat al que ens envolta, del que coneixeu i caminareu sobre el que aprengueu per crear-vos la vostra propia realitat artística, i la personalitat com a forma expressiva.

En aquesta llibreta començeu a reflexionar,a generar mica en mica un discurs propi, que servirá a la llarga per definir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mitos y equívocos
  • Equivocaciones en el internet
  • Promedios Equivocados
  • Caminos equivocados
  • En el siglo equivocado
  • El hombre Equivocado
  • La comedia de las equivocaciones
  • el hombre equivocado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS