el big bang

Páginas: 3 (718 palabras) Publicado: 10 de abril de 2014
SÍNTESI

Característiques socials: Els veïns del barri de la Vila Olípica són majoritàriament famílies de classe mitja-alta/alta, que van comprar el pis després dels jocs olímpics, quan van sortira la venda fa uns vint anys. En canvi a Poblenou hi viuen també famílies, però també gent gran; de classe mitja. A Diagonal Mar hi ha una barreja: la zona més tocant cap al Besòs són sobretotoficines, hotels i edificis de pisos luxosos, i més cap al Poblenou són blocs de pisos familiars de classe mitja/mitja-alta.

Característiques Urbanístiques: El barri abans era una zona industrial, i es varemodelar per complet amb l'arribada dels Jocs Olímpics. Queden molt poques restes d'aquest passat industrial, però tot i així encara es conserven algunes xemeneies i façanes. Els seus carrers sónamples i els seus edificis no gaire alts, de manera que permet una millor iluminació (excepte a la Rambla). Les illes de Diagonal Mar i Vila Olímpica tenen un interior ajardinat, amb parcs i bancs, jaque estan destinades a les families amb nens.

Característiques econòmiques: La principal activitat que s'hi desnvolupa és el comerç de barri, amb restaurants i cafeteries i botigues dedicadessobretot als veïns (a excepció del Port Olímpic, que està dedicat al turisme).

Característiques històriques:

-Vila Olímpica: 1991-92
-Cementiri de Poblenou: 1775 (varies remodel·lacions)
-Mercat dela Unió: 1889, recentment remodel·lat

Característiques culturals: Hi ha dues biblioteques i un centre de representacions (El Casino l'Aliança)




















SÍNTESIGENERAL:
Barcelona

Característiques socials: A Barcelona hi habiten milions de persones, molt diverses les unes de les altres. Segons el barri, hi trobem gent de classe més alta (Pedralbes), jovent (elBorn), inmigració (Ciutat Vella), de més edat (Ciutat Vella o Poblenou), més famílies (la Vila Olímpica)... Cada barri és un món.

Característiques urbanístiques: Els carrers estàn distribuits...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Big Bang
  • el big bang
  • El Big Bang
  • El Big Bang
  • Big bang
  • ’El Big Bang’’
  • big bang
  • big bang

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS