el bola

Páginas: 3 (697 palabras) Publicado: 10 de enero de 2015
EL BOLA
El pare del Pablo sol ser amable amb els veïns per donar una bona imatge, però darrere d’això, s’amaga una imatge d’un senyor malalt amb certs trastorns mentals per la pèrdua del seu fillgran. Això fa que maltracti al seu fill petit, ja que, vol que el Pablo es comporti de la mateixa manera com es comportava el seu germà gran, i no para de recordar-li en tot moment que el seu germàgran era millor que ell. La seva mare no fa res per evitar les brutals pallisses ja que té massa por; està dominada pel marit.
El millor amic del Pablo es diu Alfredo. La família de l’Alfredo sónpersones amb una imatge diferent a la gent del barri, no són ben vistos ja que són bastant moderns alhora de vestir però això no vol dir que no siguin uns pares excel·lents. Això mostra un gran contrastdurant tota la pel·lícula ja que s’intenta mostrar les diferents conductes de dos famílies interpretades per una societat hipòcrita basada en la superficialitat.
En el procés de socialització, té moltaimportància les expectatives que tenen els pares sobre els seus fills, per tant l’educació que rebin per part dels pares definirà com seran i actuaran els fills. El Pablo, amb l’educació que estàrebent, és una persona que, amb els seus amics es comporta amb males formes (mal vocabulari, baralles constants...) ja que és el que viu a casa diàriament.
El seu amic l’Alfredo, igual que el Pablo,actua segons l’educació que li ha donat el seu pare, però podem observar, que ell és un nen bastant més pacífic, no es baralla amb els demés i d’altra banda és un nen bastant més racional que el Pablo,observat per exemple, en el moment en que no vol jugar al joc de les vies del tren, ja que s’hi juga la vida.
Els factors de protecció infantil són un dret i una responsabilitat que, a més de a lafamília, inclou al propi estat a través de les institucions i a la societat civil en general. S’estableix l’obligació, que tota persona que detecti una situació de risc o possible abandonament d’un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Bolo
  • bola
  • bolas
  • EL BOLA
  • Bola
  • EL BOLA
  • el bola
  • El bola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS