El Cànem

Páginas: 3 (736 palabras) Publicado: 5 de junio de 2012
22@:
El projecte 22@Barcelona transforma dues-centes hectàrees de sòl industrial del Poblenou en un districte productiu innovador que ofereix espais moderns per a la concentració estratègicad’activitats intensives en coneixement. Aquesta iniciativa és a la vegada un projecte de renovació urbana i un nou model de ciutat que vol donar resposta als reptes de la societat del coneixement. 

És elprojecte de transformació urbanística més important de la ciutat de Barcelona en els darrers anys i un dels més ambiciosos d'Europa d.aquestes característiques, amb un potencial immobiliari alt iuna inversió pública del pla d'infraestructures de 180 milions d'euros.
El projecte 22@Barcelona es desenvolupa dins del barri del Poblenou, pertanyent al districte de Sant Martí. Poblenou ha estatsempre un barri industrial, amb una trama urbanística particular i complexa i un fort aïllament respecte a Barcelona causat per les vies fèrries. El projecte 22@Barcelona significa la darreratransformació de les seves àrees industrials.

Durant més de 100 anys, Poblenou ha estat el principal motor econòmic de Catalunya i el barri industrial per excel·lència de Barcelona. Amb el projecte22@Barcelona es recupera la històrica vitalitat econòmica i social de Poblenou, a través de la transformació de les àrees industrials obsoletes en un espai d'elevada qualitat urbana i mediambiental i ambactivitats de nova creació vinculades al coneixement i a la innovació

Jennifer Ovalle Sanabria
LA VILA OLÍMPICA:
La Vila Olímpica del Poblenou és un dels barris que conformen el districte de SantMartí de Barcelona.
El barri es va desenvolupar arran de la intervenció urbanística pels Jocs Olímpics de 1992. En una vella zona industrial del Poblenou, anomenada Icària en record delsantics socialistes utòpics, es va construir la Vila Olímpica com a residència dels esportistes participants en els Jocs Olímpics de 1992.
El disseny del conjunt, i la seva posterior transformació en barri...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CAVE CANEM
  • My Experience With Canem

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS