El cafe de la granota

Páginas: 4 (883 palabras) Publicado: 10 de abril de 2014
8.-PREDULI DE TRASPÀS
L’avia esta apunt de morir-se i té por. La tia Ramona, germana de l’avi s’enrecorda de tot i diu que si l’avia no havera fet el que va fer no tendría por a morir-se. Perquèl’avi va plantar una Figuera en el jardí i l’avia la va tallar, i a l’ai no li va sentar molt bé. Desde fa 15 anys que l’avi esta mort i ella creu que esta esperant-la per traure comptes.
9.-ELS DELFINSMiquel és un  home que es dedica a anar als enterraments de la gent del poble, per donar el condol als familiars del difunt. Ell està molt orgullós i satisfet de la feina que fa i assegura que ningúla podria fer tan bé com ell. 
Se sent estimat per la gent del poble, ja que li han donat el privilegi de ser sempre el primer a passar a donar el condol, encara que de vegades s'han sentitcomentaris de la gent que han fet que l'home es replantega de continuar o que algú al ocupe el seu lloc,, encara que candidats no en falten, ell creu que cap podrà ocupar el seu lloc amb la mateixa dignitatque ell.

10.-UN ENIGMA I SET TRICONIS
11.-AMARGA REFLEXIÓ SOBRRE UN MANAT DE CEBES
12.-L’ASSASSINAT DEL ROGER ACKROYD
Damià explica al Sebastià, el jutge de pau de la vila, i amic seu, com vaarribar a disparar al Teodor.Tot va començar a la nit, quan en Damià, un enamorat de les novel·les de detectius, va començar a llegir-ne una de l’Agatha Chrstie(L’assassinat d’en Roger Ackroyd). Deseguida s’hi va enganxar, però la dona l’hi va fer deixar dient-li que tancara la llum i es posara a dormir.L’endemà, Damià, va matinar, i assegut a la porta de casa , es va pposar a llegir la novel·lasencera. La primera interrupció la va fer el Xapa, que va aparcar la camioneta al davant seu. Va començar a parlar-li de les seves aventures. Així que el Xapa va marxar per moure la camioneta.Lasegona interrupció va ser de la seva dona. Damià afirma que el Teodor seia a l’altra banda de la plaça. va tornar a llegar la novel·la , no es va adonar que Teodor preparava una de les seues.Més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Cafè De La Granota
  • El Cafè de la Granota
  • Cafe Granota
  • CAFE DE LA GRANOTA
  • cafe de la granota
  • Cafè de la Granota
  • El Cafe De La Granota
  • EL CAFE DE LA GRANOTA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS