El Cafe de la Marina

Páginas: 2 (358 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2013
Els personatges i l’estil de l’obra El Cafè de la Marina

En aquest text traçarem sobre els personatges i l’estil de l’obra en qüestió. Primerament, desenvoluparem les característiques principalsde cadascun d’ells i també les dels protagonistes, ja que crec que tenen un paper molt interessant dintre de l’obra. Finalitzant, a l’estil mostrarem algunes formes que Sagarra feia servir per portar acap el llibre.

Començarem per la protagonista de l’obra, Caterina és una de les filles de l’amo del bar, i sempre la comparaven amb la seva germana, ja que esmentaven la gran bellesa natural deCaterina amb la bellesa artificial de Rosa, la seva germana, El que podem destacar més, sobretot és l’enamorament que sofreix per Bernat, un comerciant de peix, qui la deixa embarassada i després, méstard, l’abandona. En aquestes circumstancies, la nostre desafortunada es veu obligada a avortar. Llavors, es veu afectada per un altre problema, la seva germana Rosa es casa amb Rafel, un pescador, perqui no mostra molt entusiasme casar’s-hi. Això a la nostre protagonista l’entristeix més que no pas un altre cosa. Canviant de personatge, Claudi, un noi molt desgraciat i amb molta mala sort,podríem dir, que “se li gira la truita”, perquè, quan estarà a punt d’embarcar cap a Estats Units, caurà sota les mans de l’encant de Caterina, ja que en un futur es casaran i junts interpretaran lasuperació de tots els mals moment que han viscut durant aquests anys. També n’hi ha mes personatges com per exemple: Salvadora, Libori, Rufina i Rufi, etc.

Finalment, ja podrem citar l’estil. Sagarrautilitza el vers en blanc, és a dir, conservava el ritme però no la rima. A més, incrementa una rima sonora, una expressió plàstica i fluïdesa rítmica, ja que hi ha una lírica rebaixada. Per finalitzarl’estil de l’obre, podríem dir que Sagarra fa un canvi lingüístic.

En conclusió, Sagarra ens vol fer veure que a dintre de l’obre, l’evolució dels personatges, sobretot, dels protagonistes, és la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cafe de la marina
  • cafe marina
  • Café de la Marina
  • El cafe de la marina
  • Cafe de la Marina
  • cafe de la marina
  • el cafè de la Marina
  • El Cafè de la Marina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS