el cafe

Páginas: 2 (299 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2014
ELS AMISH:
Els Amish són una agrupació religiosa cristiana de doctrina anabaptista , fan ús de poques tecnologies modernes, com ara els automòbils o l'electricitat. Sónal voltant de 200.000 persones, principalment en 22 assentaments als Estats Units d'Amèrica i en Canadà. La religió Amish es va originar a Suïssa en 1693.
Els Amish són ungrup cultural i ètnic fortament unit, descendent d'immigrants predominantment suïssos. Creuen literalment en el Nou Testament i s'aïllen del món exterior, defensen elpacifisme i la vida senzilla.
Vesteixen com en el segle XVII o XVIII. Tenen resistència a l’ús de la tecnologia, no utilitzen cotxes, telèfon (utilitzen cabines de telèfoncomunitari, no més per casos de extrema urgència), televisors, radio ni aigua corrent, entre altres coses.
Tenen dues regles: No desitgen tenir una relació físicapermanents innecessària amb el món exterior i si alguna cosa no és estrictament necessària no fa falta fer-ho o tenir-ho.

CURIOSITATS:
Els nens no van a l’escola fins als 14anys.
Tenen un temps anomenat ‘’rumspringa’’ quan s’apropen a la adolescència. Tenen que prendre una decisió: Decidir estar en l’església Amish o abandonar la comunitat.Així ells poden triat voluntàriament quina és la manera de vida que volen en un futur.
L’ús de la càmera està prohibida per què creuen que porten a la vanitat i amenaça dela cohesió de la comunitat.
El divorci no està permès.
Els Amish estan acostumats a la caça d'animals i per tant posseeixen armes de foc, però en les seves comunitats nohan patit fins ara crims violents.
Si es tallen la barba els pot caure cadena perpètua ja que la barba és símbol de la seva fe i compromís religiós.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cafe
  • cafo
  • cafe
  • cafe
  • Cafe
  • cafe
  • EL CAFE
  • Cafer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS