El camino del ser

Páginas: 2 (486 palabras) Publicado: 20 de diciembre de 2013
El camino del ser- Carl Rogers
Aquest llibre escrit per Carl Rogers té com a eix central el concepte que ell te sobre la psicologia humanista, dit d’una altra manera, el que intenta plasmar és elfet de que l’home es per si mateix un tot harmònic i perfecte que necessita d’un canvi, d’una transformació per anar formant-se i configurar un individu excepcional amb infinites qualitats que hand’anar essent extretes a partir de diferents eines educatives, socials i culturals.
Un dels aspectes que indirectament l’autor tracta durant tot el llibre és el concepte de l’educació tradicional, o ditd’una altra manera, aquella educació on l’educador disposa de tot el saber i de tot el coneixement i l’educand es qui el rep, educara. Segons Carl Rogers s’hauria d’anar eliminant aquesta tendènciapedagògica i remarcant una corrent on l’educador creï un clima de confiança i d’iguals, fent a la vegada que hi hagi una cooperació entre tots els estudiants envers d’una competivitat ja que així ajudarà aun millor desenvolupament personal i també a les interrelacions entre ells i dit també, en la societat.
La verdadera educació consisteix en obtenir el millor d’un mateix. ¿Quin altre llibre es potestudiar millor que el de la Humanitat? Gandhi
Encara que, no hem de oblidar que en el segle XXI i dit clar, en el món occidental, és molt difícil arribar a deixar de banda la competivitat ja que vivimen un temps marcat per la crisis que fa guanyador aquell qui te mes coses a aportar, independentment de la seva personalitat, entorn social, entre d’altres.
(Introduir Modernidad líquida de Bauman +Persona del mañana q serán aquelles que s’arrsiquin a viure la seva propia vida, trnsformant-se cada dia,que posen en dubte les coses, que lluiten per una vida més humana)
Així doncs, crec que esmolt important, i estar clar, que hi estic totalment d’acord, en la reflexió que proposa l’autor de que per una banda volem un benestar per a les nostres noves i futures generacions però que per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Requisitos Para Ser Federal De Caminos
  • Ser vegetariano: un camino hacia la purificacion
  • El Camino Del Ser
  • Ha de ser dificil el camino
  • El camino par ser salvo
  • La Ratas Que Caminan Después De Ser Inmóviles
  • El largo camino para ser ciudad
  • EL SER UNO III Los Seramitas El Camino Elserunolibros

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS