El Carmel

Páginas: 3 (616 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2012
Barri el carmel
introducció
Vam realitzar una visita al Barri del Carmel, ubicat al Districte Horta-Guinardó . Del Barri vam observar la zona , especificada en el mapa que presentem acontinuació:
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/12912_4662857210161_1220105886_n.jpg
Característiques del Barri :
El Barri del Carmel va ser declarat l’any 2005 com a Área Extraordinaria deRehabilitació Integral (AERI) i es va crear un programa d’intervenció i de foment d’obres públiques, rehabilitació d’edificis i millora d’equipaments públics, dirigit per L’Agència de Promoció delCarmel, coordinadora dels nous projectes urbanístics.
Al 2010 es va inaugurar l’ampliació del metro amb la posada en funcionament de dues noves estacions El Carmel i El Coll / La Teixonera. Amés elmateix any es va ampliar l’ambulatori del carrer Murtra i es va instal·lar un ascensor al carre Alguer, salvant així un dels majors desnivells entre carres del barri. També es van fart obres de milloraen nombrosos carres i encara queden per realitzar projectes en tot el barri.
Anàlisi de la realitat:
Hem observat que existeix un carrer principal (c/del Llobregós), que presenta voreres amples,gran quantitat de comerços i transport públic. El transport públic és adaptat donat que consta d’ascensors amples amb alfabet Braille, tal y com podem observar a la imatge següent:http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562008_4451895223027_145463918_n.jpg
Foto1: Carrer del Llobregós
No obstant això, hem observat una important absència de rampes d’accés a les llars, posat que sónnombroses aquelles que tenen fins i tot dos i tres esgraons. Aquesta característica no solament, és present al carrer principal sinó a la resta del barri. Un altre exemple de barreres arquitectòniques ésl’absència de rampes o ascensors per accedir a la biblioteca municipal, situada en una zona dividida en dues parts on l’inferior si que disposa d’ascensor, però no hi trobem cap altre via d’accés a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Carmelo
  • carmela
  • Carmela
  • carmela
  • Carmela
  • carmela
  • carmela
  • carmela

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS