el centre del laberint

Páginas: 2 (325 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2015
A mitjans del segle XXI, la doctora Sara Mettmann, membre d'una organització que regula el destí d'Europa entre bastidors, viatja a Galícia amb el seu fill David. La desaparició misteriosad'en David desencadena un seguit d'esdeveniments desconcertants, els quals, talment un malson, acabaran arrossegant mare i fill a una av entura que canviarà radicalment les seves vides i quisap si el destí de la humanitatNovel·la futurista (o potser no tant?) i alhora compromesa, amb una forta càrrega de crítica al sistema econòmic actual. L’autor ens situa a l’any 2054 i ensmostra una Europa que ha perdut la seva diversitat cultural, s’ha imposat l’euroanglès, les tecnologies han uniformitzat el pensament de la gent i la seva manera de viure. Es viu ignorantla misèria d’altres zones del món i la destrucció del planeta.

Sara Mettmann és membre del G-12, el grup que lidera el destí del món. Arran de la mort de la seva mare té la necessitat detornar a la terra que aquesta va deixar de joveneta per anar a Brussel·les. Així és com emprèn un viatge d’incògnit a Galícia, la terra dels seus avantpassats, en companyia del seu filladolescent, David.

El viatge permet ala Sarai al David conèixer una comunitat que viu en una ZNC (zona no controlada), gent que s’ha resistit a la uniformització: continuen parlant la sevallengua, viuen en contacte amb la natura, llegeixen llibres i no es deixen controlar per les tecnologies, encara que les saben tenir al seu servei.La Sara, que està a punt de presentar uninforme al G-12 proposant uns canvis radicals com a única salvació de la humanitat, s’adona dels errors comesos en les darreres dècades i veu que amb l’ajut de les ZNC d’arreu d’Europa es potmantenir viva l’esperança en un futur. En David viu una experiència iniciàtica que el posa en contacte amb una nova manera de viure més humanitzada i també descobreix l’amor i la sexualitat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Laberinto
  • El laberinto
  • Laberintos
  • laberintos
  • laberinto
  • laberinto
  • Laberinto
  • laberinto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS