el cine ayer y hoy

Páginas: 9 (2182 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2013
Consell de Direcció 1/7/2013 – 12.00h

Assistents:

Pepe Serra, director
Josep Maria Carreté, sotsdirector gerent
Xavier Abelló, cap d’Infraestructures i Serveis generals
Anna Bernadàs, cap de Serveis Jurídics i RRHH
Charo Canal, responsable Oficina de Premsa
Joan Cirilo, cap de Serveis Econòmics
Susana López, cap de l’Àrea de Registre i Exposicions
Damià Martínez, cap de ProgramesPúblics
Conxa Rodà, cap d’Estratègia i Comunicació
Sílvia Borau, secretaria del Consell

Absents:

Mireia Mestre, cap de Restauració

Ordre del Dia:
 
1. Nit del Museu- 13 de juliol (Programes Públics)
2. Congres del Romànic 2014 (Programes Públics)
3. Circuit informació estadística de públics i indicadors econòmics (Sotsdireccio-gerencia)
4. Estat de la qüestió de la instal·lació delmural de Joan Miro i Joan Artigas Gardy (Informació transversal)
5. Repàs agenda setmanal
6. Torn obert de paraules
 

Temes tractats:

1. Nit del Museu- 13 de juliol (Programes Públics)
El director fa constar que hi ha poc marge de temps per fer la campanya de comunicació i, tractant-se d’un dissabte d’estiu, el risc de manca de públic es molt elevat. S’haurà de fer un esforç decomunicació per aconseguir que el públic vingui al museu. Estratègia i Comunicació informa que es comunicarà a traves de l’e-postal, les xarxes socials i el Butlletí digital. Premsa considera que hi ha poc marge per a les agendes culturals i el Time Out però avui es farà reunió amb Comunicació i Programes Públics per fer la nota de premsa, preparar una falca de radio i posar en marxa la campanya depublicitat. S’ha de valorar si es podria oferir alguna promoció (catàlegs o altres possibles). Es important que la campanya incideixi en la gratuïtat.

Programes Públics informa que el programa d’activitats avui quedarà tancat. En principi hauria de comportar un increment de públic perquè, a banda de les activitats previstes (Taller de musics, It Dansa, Circ 9 barris), cal comptar amb l’incentiu dela visita gratuïta a les exposicions temporals. A mes, aquest any no hi ha nit d’estiu a Montjuic i Comunicació considera que cal remarcar que la Nit de Montjuic aquest any nomes passa al MNAC. L’horari a comunicar es de 20h a 1 de la matinada. Laie posarà mes taules; també s’ha demanat pressupost per fer una correcció de la il·luminació de a l’empresa Dushow per tal que la sala oval tingui unaspecte mes festiu. El cost total de la Nit del Museu es d’11.700 euros (sense incloure la comunicació).

El director considera que s’haurà de fer una reformulació de l’emailing i incloure determinats col·lectius com les Associacions de veïns, els Districtes de Poble Sec i Sants-Montjuic, les entitats de festes, associacions comercials etc i també que les entitats col·laboradores en les activitatsfacin difusió als seus propis associats. Així mateix s’hauria de negociar un acord amb Time Out.

2. Congres del Romànic (BAA) 2014 (Programes Públics)
La previsió d’assistència es de 150 (100 inscrits, 25 ponents, 10 becaris i 15 compromisos).

Pel que fa a la ubicació, Infraestructures demanarà pressupost per a la remodelació de la Biblioteca i, en cas que no es pogués fer en aquest espai,s’haurà d’organitzar a la sala d’exposicions temporals (T2) però això obligarà a avançar l’exposició Colom. El setembre com a màxim s’haurà de prendre la decisió al respecte. Caldria aprofitar la celebració del Congres per canviar la Biblioteca per tal que ja pugui servir per a usos polivalents en el futur. En aquest moment es valoren dues opcions, o be canviar les taules o fer unasuperestructura que serveixi únicament per al Congres i, en general es considera millor la primera opció. S’haurà de llogar equips audiovisuals i una pantalla i revisar el cablatge; també s’hauran de llogar cadires acoltxades i amb brac. Els pòsters s’ubicaran al hall de la Biblioteca.

3. Circuit informació estadística de públics i indicadors econòmics (sotsdirector/gerent)
El sotsdirector/gerent informa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Cine Ayer Y Hoy
  • Ayer Y Hoy
  • Ayer y hoy
  • El ayer y hoy
  • el ayer y el hoy
  • El ayer y el hoy
  • hoy y ayer
  • Hoy y Ayer

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS