El Cine

Páginas: 3 (527 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2015
Com es fan les pel·lícules?
Aquest és un dels apartats en el que recull principalment els elements i el procés necessari per dur a terme una pel·lícula . Aquests són:
El guió: El guió és laversió escrita d’un film. Primer s’ha de realitzar un abans produir la pel·lícula, escrit pels anomenats guionistes. El guió conté desde el fil argumental i la seva història, passant pels diàlegs i lamúsica fins les expressions facials dels propis personatges. Ha de ser el més clar possible perquè el director pugui realitzar un bon treball i així crear la pel·lícula.
El story-board: El story-board ésla il·lustració del guió. Consisteix en dibuixar en cada vinyeta l’escena desitjada fins així reproduir la pel·lícula. Això serveix per representar l’atrezzo, els moviments dels actors o elsdecorats. També fa d’ajuda al càmera, ja que així sap quin tipus de pla ha de fer en cada escena.
El rodatge: És el moment on es filma amb una càmera tota la pel·lícula. Tot l’equip de rodatge( actors,directors...) es dirigeixen a diversos llocs per poder realitzar la escenografia desitjada. El guió té un paper primordial, ja que serveix com a diàleg pels actors i ajut per tot l’equip.
El muntatge ol’edició: Quan totes les escenes s’han emmagatzemat a la càmera, el següent pas és l’edició. Consisteix en ordenar, eliminar o modificar les escenes per així tenir el film ordenat, amb sentit i complet.També l’editor s’encarrega de afegir música a les escenes, des de el principi fins al final.
Les metiers du cinéma
Aquest apartat mostra i explica els components necessaris per poder dur a terme unfilm. Aquestes persones són:
El director: El director és qui dirigeix la pel·lícula. Amb l’ajut del guió i del story-board controla que els actors facin el correcte durant el rodatge. És qui mana per quetot surti com es desitja.
L’actor: L’actor o actriu és qui actua i es posa en el paper del personatge del film que li pertoca. Ell o ella té el treball de estudiar el diàleg i les expressions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cine
  • Cine
  • cine
  • Cine
  • cine
  • Cine
  • cine
  • CINE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS