El Circo de las Mariposas

Páginas: 3 (502 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2013
El circ de les papallones
Resum
El Circ de les Papallones és un curtmetratge dirigit per Joshua Weigel i protagonitzat per Nick Vujicic. Consta d'una durada aproximada als vint minuts i ens mostraun missatge d'autosuperació i esperança.
Mostra l'historia de Will, un home sense extremitats, el qual porta una mala vida en un circ on és mostrat com una raresa i és exposat a humiliacions, és adir, la seva diversitat funcional física és el seu mode de "vida". Un bon dia el director del Circ de les Papallones es trova amb ell i li mostra que es una persona amb capacitats, talent i destressaque requireix d'un tracte digne i humà.
Relació amb els continguts treballats a clase
El Circ de les Papallones és un exemple de que vivim en funció del que ens demanen els altres i no del que volemdonar per voluntat propia. D'aquesta forma es impossible desenvolupar destressas i realitzar activitats que ens generin satisfacció propia i admiració dels demés no per llastima, sinó per meritspropis.
Will viu el sometiment, la humiliació i la degradació de l'ésser humà en l'anterior circ, on és mostrat com un error de la natura i no com una persona productiva. Una vegada passa a formar partdel Circ de les Papallones viu noves sensaciones tals com que es dirigeixin a ell com una persona comú i amb respecte, no amb insults i burles com abans estava acostumat.
Veiem clarament que lespersones amb una diversitat funcional física tenen una manca de medis per realitzar algunes activitats, les quals, realitzem sense problemes la gent comú. Això no vol dir que les persones amb ausenciad'extremitats no tinguin medis diferents per poder realitzar activitats que nosaltres normalment portem a terme.
Conclusió
Un bon tracte és el que ens mereixem totes les persones, incloses les quetinguin diversitats funcionals físiques. Una comunicació basada en el respecte, una bona crítica i igualtat motiven a les persones diverses funcionals a donar de sí i ésser productives a la societat amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El circo de la mariposa
  • El circo de las mariposas
  • El Circo De Las Mariposas
  • El Circo de las Mariposas
  • El Circo De La Mariposa
  • el circo de las mariposas
  • EL CIRCO DE LA MARIPOSA
  • EL CIRCO DE LA MARIPOSA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS