el clan de la lloba

Páginas: 2 (343 palabras) Publicado: 21 de enero de 2014
El Clan de la Lloba, és el primer llibre de la saga la guerra de les bruixes. Des de fa molt de temps les bruixes Omar lluiten amb les Odish esperant l’arribada del’elegida que destruirà a les Odish i tornarà la pau. L’Anaïd, una noia de 14 anys, no sap res sobre aquestes profecies, però quan la seva mare desapareix comença a descobrir elssecrets de les dones de la seva família. L’Anaïd, vol recuperar a la seva mare que ha estat capturada per una Odish, així que juntament amb la seva tia va fins a Itàlia, on trobaràa altres omar que l’ajudaran en la seva tasca i l’iniciaran en el clan. Durant aquest viatge l’Anaïd anirà descobrint que ella té el poder per canviar moltes coses, peròabans a de canviar ella mateixa.










Els temes més importants dels quals tracta el llibre son : l’amor, l’amistat, estimar-se un mateix, fantasia, aprendre avalorar tot allò que tens.



Anaïd: Es una noia de 14 anys molt llesta, l’únic que vol es fer amics i encaixar. però en desaparèixer la seva mare, l’Anaïd aura decanviar i adonar-se que val més del que ella pensa.
Selene: Es la mare de l’Anaïd, es molt atrevida i simpàtica. Al principi es creu que ella es l’elegida i per això ella va onles Odish, però no tot es el que sembla, manté a la seva filla allunyada de la bruixeria, perquè encara no esta preparada per saber que ella es la veritable elegida.CRISELDA: Es la tieta de l’Anaïd, es fa càrrec d’ella quan la seva mare desapareix, es una mica maldestre però arribat el moment fa qualsevol cosa per salvar la seva estimadaneboda.
SALMA: Es una de les Odish més antigues i malvades, esta al costat de la Selene però no confia en ella, no creu en la profecia, i vol el ceptre de poder per ella sola.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El clan de la lloba
  • llobo
  • El Clan
  • clan
  • Clan
  • El clan
  • La Horqueta De Clan
  • El Clan De La Loba

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS