El Club De La Cistella

Páginas: 7 (1573 palabras) Publicado: 25 de enero de 2013
1.DADES TÈCNIQUES
1. Títol: El club de la cistella

2. Autor: Àngel Burgas

3. Editorial: La Galera

4. Col·lecció: Grumets

5. Lloc i any de la 1a. Edició: Romanyà i Febrer de 2007

6. Núm. d’ edició: Cinquena edició

7. Nombre de pàgines: 138

8. Estructura: 7 capítols

9. Gènere: Novel·la

ESTRUCTURA NARRATIVA
* Plantejament: El diaque la Martina va complir 12 anys, la seva germana li va regalar un llibre de fotografies sobre el nou Airbus A-380 (un avió).Es va emocionar tant que la seva mare va pensar que perdria l’ alè, com solia passar quan era petita, inspirava tan profundament que quan plorava se li tallava la respiració i semblava que estigues morta.
El llibre de l’ Airbus A-380 la va deixar impressionada, ja queella es una aficionada dels avions. La seva passió va començar quan era petita, ella recorda haver vist la pel·lícula aeroport 77 i moltes més. El primer cop que la Martina va anar a un aeroport va ser per agafar un avió rumb a Tenerife. (no va poder aclucar l’ull durant 2 dies).
La Sonia També li va regalar un quadern anomenat Anticlub, on hi havia totes les aventures del grup de la Sonia. Quanla Martina era petita la seva germana sempre li explicava histories, a ella li agradaven tant aquestes histories que va decidir formar un nou club format pel seus amics i amigues.

* Nus: La Martina va anar a classe pensant qui podien ser els membres de l’ Anticlub, els que volguessin formar part d’ aquet grup s’ haurien de llegir el llibre o convocar una reunió on ella els i expliques lafinalitat del grup.
La Martina va començar a escollir el membres, eren l Àlex, en Tom i en Jerry, 2 bessons i per últim l’ Iker. A l’ Iker li deien (el sisè sentit) perquè desprès de veure una pel·li es va reconèixer amb el protagonista. Ell diu que també veu morts.
La Martina es va asseure al pedrís amb el llibre, es van acostar la Lourdes i L´Assump i van llegir el llibre elles 2 i li vancomentar que era molt porc.
En Tom estava llegint el llibre a l’ hora de Mates, m’entres el llegia el Tito, un company de classe, li va dir el professor que no estava corregint els exercicis. El professor va agafar el llibre i li va donar al director. La Martina va tenir que anar a parlar amb el director per recuperar el llibre.El director li va dir que no portes el llibre a classe.
A l’ endemà aclasse tothom no parava de fer preguntes a la Martina però ella es mantenia en silenci. La colla de l’ Alex es va interessar per el llibre però la Martina no deia res. Al final va decidir fer una reunió a casa seva per la gent que l’ interessava entrar al club. En Tom, en Jerry, l’ Alex, l’ Iker, en Harry Porker, en Pau i l’ Enric de segon es van presentar a la casa de la Martina. A la reunió l’Alex i l’ Enric es van barallar i van fer caure tots el objectes de l’ armari de la mare de la Martina.Ll’ Enric va decidir abandonar la reunió. Tots van entrar al club i van fer uns horaris per llegir el llibre, però en Harry Porker va dir que ell no volia llegir el llibre, i que es refiava de la opinió dels seus companys.
La primera reunió es va fer els lavabos, van decidir que en Harry Porkeres quedaria vigilant que no entres ningú, ja que no havia llegit el llibre.
Tres professors van entrar al lavabo i van veure els del club dins del lavabo.Van advertir-los de que no u tornessin a fer més.
L’ Anticlub va tornar a fer una reunió a casa dels 2 bessons.Van proposar contra quines injustícies podien lluitar; totes les idees que van dir no tenien sentit. La Martina va decidir afegirun nou membre el club, volia que sigues una nena, ja que ella era l’ única nena. li va anar a preguntar a les Monges si li pudien presentar noies, li van presentar la Pajarica, una nena de 3r ESO i que no tenia amigues. Van estar xerrant tota l’ hora de patí. A l’ hora de classe l’ Enric Mitja no parava de molestar en Lluis, ell n’ estava fart i li va tirar una bola de paper a l’ Enric Mitja....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen: "El club de la cistella"
  • Clubes
  • clubes
  • el club
  • Club
  • te club
  • Club
  • Los clubes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS