El com i el perque de la Psicologia social

Páginas: 3 (585 palabras) Publicado: 26 de marzo de 2013
PSICOLOGIA SOCIAL

EL COM I EL PERQUÈ DE LA PSICOLOGIA SOCIAL

Segons la PSP (psicologia social psicològica) quan naixem ja tenim definit el gènere, amb tot el que comporta. La societat incidiràen el procés de desenvolupament com a homes o com a dones potenciant o inhibint aquelles característiques que ha atribuït a cadascun del generes.
Oh sigui, que som persones individuals que naixemamb un sexe, i després la societat ens va modelant d’una forma o un altra, en funció del context on ens trobem. La PSP es decantaria per afirmar que el home i la dona ho son per naturalesa però lasocietat els farà actuar d’una forma determinada i que les seves conductes estaran influïdes per les seves experiències pròpies i amb els altres. En canvi la PSS i PSC la creació de les persones es lainteracció amb les altres persones i així es crea el propi individu.
La PSP diferencia la societat del individu, mentre que la PSS (psicologia social sociològica) i la PSC (psicologia socialconstruccionista) no ho han.
Per tant la PSP diferencia individu de societat, i estudia com la segona influència a la primera.
Ara per ara no crec que el fet sigui diferenciar quines actituds sónPSP,PSS,PSC. Si no com s’han anat creant cada una d’aquestes perspectives en cada context. I saber com han anat evolucionant partint des de una base i quina d'aquestes seria la base. Es a dir, a on ensubicaríem? Si creiem que el factor principal és la psicològica(diferenciar individu de societat), l'entorn social , o el llenguatge. Quina seria la que té més influencia? Segur que totes i influeixen.
Jo perexemple m’agrada donar-li molta importància al llenguatge. El llenguatge és una eina de comunicació que ens dota de recursos per comunicar-nos i ajudar les relacions entre les persones ja que somessers social i necessitem comunicar-nos.
Segons les circumstàncies, l’entorn, el context, l’entonació... les paraules poden tenir diferents interpretacions. El llenguatge és una eina que serveix...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL COM I EL PERQUÈ DE LA PSICOLOGIA SOCIAL
  • El com i el perquè de la Psicologia Social
  • El com i el perquè de la psicologia social
  • PAC 1 PSICOLOGIA SOCIAL UOC. EL COM I EL PERQUÈ DE LA PSICOLOGIA SOCIAL
  • El Como Y El Porque De La Psicologia Social
  • ¿Como se hace la psicologia social?
  • El como y el porque de la psicología social
  • La Psicología Social Como Historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS