EL CONTEXTO HISTÓRICO

Páginas: 2 (489 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2014
EL CONTEXTO HISTÒRICO


1. Qui va ser Adolf Hitler?

Adolf Hitler va ser el president i canceller d'Alemanya entre 1933 i 1945. Va portar al poder el Partit Nazi i va liderar un règimtotalitari durant el període conegut com Tercer Reich o Alemanya nazi. A més, va ser qui va dirigir a Alemanya durant la Segona Guerra Mundial, iniciada per ell amb el propòsit principal de complir els seusprevis plans expansionistes a Europa.

2. Durant quins anys va dirigir Hitler el govern d’Alemanya?

Del 1933 al 1945.

3. Quin és el significat de la paraula Fhürer?

Führer és una paraulaalemanya que significa "líder" (Der Führer, el líder, guia o conductor). En contraposició a la creença popular, no és sinònim de "dictador" i s'usa comunament a Alemanya per referir-se a líders dequalsevol tipus en qualsevol àrea.

4. Que vol dir la expressió “ampliar l’espai vital alemany”?

Aquesta expressió significava l'objectiu d'apoderar-se Lebensraum (espai vital) per als pobles germànics.5. Com va ser la mort de Hitler i de Eva Braun?

Hitler va contreure matrimoni amb la seva amant Eva Braun, si búnquer subterrani sota les ruïnes de Berlín, mentre la ciutat era envaïda perl'Exèrcit Roig de la Unió Soviètica i el seu exèrcit finalment derrotat. Després de contraure matrimoni, Hitler i Braun es van suïcidar i els seus cossos van ser incinerats.



6. Que significa laparaula nazi?

El terme "nazi" deriva de dues síl·labes del nom oficial del partit: Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei o "NSDAP".

7. Segons la ideologia nazi la població mundial esdividia en quatre categories: la raça aria, altres races, els impurs i els jueus. Comenta com eren considerades cada una de elles per els nazis.

Segons la ideologia nazi la raça aria era la dominant i lacreadora, les altres races i els impurs eren races inferiors i els jueus eren la raça enemiga de la nació.

8. Que significa la paraula genocidi?

El genocidi és un delicte internacional que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • CONTEXTO HISTORICO
  • Contexto historico
  • Contexto historico
  • Contexto Historicos
  • Contexto Historico
  • CONTEXTO HISTORICO
  • Contexto Historico
  • Contexto historico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS