El cost de l'analfabetisme emocional

Páginas: 4 (939 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2013
15- EL COST DE L'ANALFABETISME EMOCIONAL

·INTRODUCCIÓ

Durant molt de temps els educadors han estat preocupats per les deficients calificacions dels escolars en matmàtiques i llengua, però araestan començant a adonar-se de que existeix una mancança molt més important, l'analfaetisme emocional.




·L'ALCOHOL I LES DROGUES: L'ADICCIÓ COM AUTOMEDICACIÓ

Aproximadament el 40% delsestudiants universitaris del sexe masculí són capaços d'ingerir un mínim de 7 begudes alcohòliques de cop i l'11% es consideren a sí mateixos bebedors resistents o el que és el mateix, alcohòlics. El50% dels universitaris i el 40% de les universitàries s'emborratxen un parell de de vegades al mes.

Cada vegada és major el consum d'alcohol a edats més precoces. Un estudi del 1993 va rebel·larque el 33% de les estudiants universitàries bevien per embriagar-se, al 1977 només un 10%.

Un de cada tres estudiants beu amb l'intensió d'embriagar-se. El 90% del total de violacions denunciadesals campus universitaris van tenir lloc després que la víctima o l'agressor hagués estat bebent.

L'experimentació amb l'alcohol i les drogues pot arribar a tenir efectes permanents. L'origen del'adicció es situa a l'edat de 10 anys. Més del 90% dels alumnes que acaben els estudis secundaris ja han provat l'alcohol, però només el 14% d'ells acaben convertint-se en alcohòlics.

De la mateixamanera, aproximadament un 5% dels nord americans que han provat la cocaïna s'han acabat tornant addictes a aquesta droga.

Una teoria científica afirma que les persones que depenen de l'alcohol i/ode les drogues, estan utilitzant aquestes substàncies com una espècie de medicació que els ajuda a calmar l'ansietat, l'enuig i la depressió. Les persones més vulnerables a l'addicció semblentrobar en les drogues i en l'alcohol una espècie de vareta màgica que els ajuda a assossegar les emocions que els han estat atormentant durant molts anys.

A curt plaç, la droga actua com una mena...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El costo del analfabetismo emocional
  • El coste del analfabetismo emocional
  • Costo Emocional En El Divrocio
  • EL COSTO DEL ANALFABETISMO EMOCIONAL
  • Estados Emocionales
  • La emocionalidad
  • La Emocionalidad
  • emocional

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS