el descens

Páginas: 3 (668 palabras) Publicado: 17 de junio de 2013
Lluita per evitar el descens en l'última jornada
Quatre equips lluitaran en l'última jornada per evitar el descens
Diumenge que són Esportiu (35 punts), Celta i Saragossa (34) i Mallorca (33) elsque se la juguen. Tots ells compten amb el factor camp al seu favor. Però amb opcions molt diferents.
DEPOR-R. SOCIETAT
Els gallecs són els únics que depenen de si mateixos. Un triomf els dóna lapermanència. Encara que en contra seu hi juga un factor important: és l'únic que s'enfronta a un rival amb alguna cosa en joc. Ni més ni menys que una plaça per a la Champions. A la Reial no li vall'empat ...
Si guanya, el Depor està salvat. Si empata, ho estaria sempre que Celta i Saragossa no aconseguissin el triomf. I una derrota els deixaria a Primera sempre que no guanyés algun dels seus tresrivals o que, perdent el Celta, el Saragossa empatés.
CELTA-ESPANYOL
Si guanyen, els viguesos es salvaran sempre que el Depor no aconsegueixi el triomf. Si empaten o perden, els de Balaídos estancondenados.Su rival, l'Espanyol de Javier Aguirre, arriba a la cita sense cap aspiració, perduda matemàticament tota opció a entrar en competició europea la temporada que ve.
SARAGOSSA-AT. MADRID
Unaltre que lluita per evitar el descens davant d'un contrari amb els deures fets. Els blancs se salvaran si guanyen i no ho fan ni Depor ni Celta. I fins i tot els serviria un empat, sempre que Depor iCelta perdessin i el Mallorcano guanyés. La derrota els condemnaria irremissiblement al descens.
MALLORCA-VALLADOLID
Els illencs són els que pitjor ho tenen per conservar la categoria. Peraconseguir-ho els és absolutament indispensable guanyar als castellans, també amb tot fet aquesta temporada. Però a més de guanyar, hauran d'esperar una derrota del Depor i que Celta i Saragossa no guanyinels seus partits.

Lliga BBVA, així queda la lluita pels llocs de Champions i Europa League
Lluita per la Champions League
El València va aconseguir una importantíssima victòria sobre el Granada i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Descenso POB
  • Descenso crioscópico
  • Descenso Crioscopico
  • descenso crioscopico
  • Descenso a periferia
  • El descenso al infierno
  • El descenso a Xibalbá
  • Descenso crioscopico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS