el dia de demà

Páginas: 3 (692 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2015
El dia de demà














1.Fitxa Tècnica
Títol: El dia de demà
Duració: 117 minuts
Títol original: The Day After Tomorrow
País: EE.UU.
Gènere: Ciencia ficción, AcciónEstudi: 20th Century Fox, Hispano Foxfilm
Director: Roland Emmerich
Data d’estrena
Espanya: 28 de Maig 2004
Estats Units: 28 de Maig 2004
Actors: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Sela Ward,Ian Holm, Dash Mihok
2. Argument de la pel·lícula
I si estiguéssim a prop d'una nova era glacial ?
Aquest és l'assumpte que obsessiona el climatòleg Jack Hall ( Dennis Quaid ) . Les investigacionsdutes a terme per Hall indiquen que l'escalfament global del planeta podria desencadenar un sobtat i catastròfic canvi climàtic de la Terra . Les perforacions realitzades a l'Antàrtida mostren que ésuna cosa que ja ha passat amb anterioritat , fa deu mil anys . I ara està alertant als dirigents de que podria ocórrer de nou si no s'adopten mesures de forma immediata. Però els seus advertimentsarriben massa tard .
Tot comença quan Hall veu com un bloc de gel de la mida de Rhode Island s'esqueixa completament de la massa de gel antàrtica . Posteriorment , una sèrie de fenòmens climatològicscada vegada més dràstics comencen a ocórrer en diferents parts del globus : calamarses de la mida d'un aranja destrossen Tòquio , vents huracanats que trenquen tots els rècords piquen Hawaii ; la neucau a Nova Delhi , i després una sèrie de devastadors tornados assoten la ciutat de Los Angeles .
Una trucada de telèfon del professor Rapson ( Ian Holm ) desde Escòcia confirma els pitjors temorsde Jack, els quals són aquests intensos fenòmens meteorològics que són símptomes d'un canvi climatològic massiu . La fosa de la capa de gel polar ha abocat recentment massa aigua als oceans i haafectat als corrents que donen estabilitat al nostre sistema climàtic . L'escalfament global ha posat el planeta a la vora del precipici i al tall d'una nova era glacial . I tot passarà durant una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • una dia no tan como los demas
  • Un Dia Serà Demà
  • demos
  • demo
  • Demo
  • demo
  • DEMO
  • Demo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS