El Dia Que Wendy Va Coneixer El Monstre

Páginas: 10 (2433 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2015
EL DIA QUE WENDY VA CONEIXER EL MONSTRE

CAPITOL 1
La Wendy i el Roger han de portar a la senyora Romagosa a un sopar d'antics alumnes perque es una dona maltractada per el seu home i amb una ordre de protecció. Casi ningú de la seva familia sap on viu i te por de sortir per Barcelona perque el seu home la te amenaçada. Feia temps que la Wendy i el Roger no coincidien en una patrulla i a laWendy li feia por que el Roger li tornes a parlar d'amor perque volia mantenir distancies i que la deixes en pau. S'apropen els examens de final de curs a la Universitat i la Wendy no sap res. El Roger estudia Criminologia a l'Autonoma i s'embranca en un discurs de distracció.
Al recollir a la senyora Romagosa li pregunta a la Wendy si ja és mare, el qual la Wendy respon que si. La seva filla és unanena adoptada anomenada Mon que viu amb ella en règim d'acollida. La Mon és una filla de una familia destructurada de delinquents, havia anat a parar sota la tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) quan la mare la va voler vendre. La Wendy va intervenir-hi, ho va impedir i la nena es va quedar impresionada per la policia i va decidir que de gran també volia sermosso d'esquadra.
Al portar a la senyora Romagosa al restaurant el Roger li diu que s'ha enamorat, la Wendy pensa que és d'ella pero no era cert, li diu que és d'una dona que va conèixer al metro. Mentres el Roger li explica a la Wendy coses de la dona es veu un cotxe que va cap al cementiri de Montjuic que zumzeja l'emisora del cotxe i l'operador anuncia que hi ha un possible seixanta a la rondadel Litoral, següentment ells van allà.

CAPITOL 2
Es troben a un camio i a uns homes al seu voltant. Mentres el Roger pren les dades dels camioners la Wendy s'acosta a un que sembla mort, i definitivament ho esta. Un camioner li explica al Roger que venen de Girona per recollir 2 contenidors de peces de recanvi per a automovils. Havien deixat la ronda del Litoral i baixaven cap a l´accés delsmagatzems del port quan han vist aquells tres homes que n´atacaven un altre. Arriba un cotxe, una ambulancia, 2 agents i un home i una dona que van directes cap al mort. Mentres l'estan inspeccionant se sent la veu d'un noi que diu “lo he hecho yo”, amb un ganivet ple de sang a la mà. La Wendy en un prinicpi no el creu pero li fa tirar el ganivet i el porta cap al cotxe. El noi és menor i es diu BradPérez Klein.
CAPITOL 3
La zona del Litoral es va omplint de gent i de vehicles. Arriba el senyor jutge i el secretari i desvien el transit. La forense diu que ha rebut 5 ganivetades i 2 de mortals. Troben la cartera que duia a la butxaca i aconsegueixen saber gracies al seu DNI que es deia Julian Rofes i que vivia a la plaça Godall de la Zona Franca. Un dels seus carnets els informa quetreballava com a guardia de seguretat a Transports Armenteras. Un home i una dona s'apropen a la Wendy, son els del Còdex, els de investigació.Començen a parlar i la Wendy els hi diu que els que s'el han trobat mort son 2 camioners. Apareix el Roger i li diu la Wendy que el jutge el reclama. Seguentment la Wendy va amb el jutge per parlar amb ell. El jutge li parla dels Semionov, tenen participacio en totsels negocis relacionats amb el trafic de drogues i armes de la ciutat. La Wendy li diu que creu que aquest noi no ha matat a ningú, i diu que ha sigut ell perque es menor i no el poden ficar a la presó. La dona d'investigació li pregunta a ella si podra parlar amb el noi el qual respon que segurament. Ho deixen per dema i la Wendy li diu al jutge que esta estudiant Criminologia i vol continuar lainvestigació d'aquest cas, el qual respon que es pot fer si parla amb el fiscal de menors i amb el seu cap de l'area territorial.Pero tambe li diu que lo unic que faria és buscarse problemes i que el cas es pot resoldre sense ella.
CAPITOL 4
La Wendy es troba a 2 agents i els hi diu que el portaran a la Fiscalia de Menors. El Roger es posa a devant del cotxe i la Wendy a redere per parlar amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La adicción al alcohol en los jóvenes día a día va en aumento
  • LA NIT QUE LA WENDY VA APRENDRE A VOLAR
  • La Nit Que Wendy Va Aprendre A Volar
  • Dia De Muertos Va Hallowen ( Características e Influencias)
  • Wendy Va Aprende A Volar Resum
  • La nit que la Wendy va aprendre a volar
  • monstros
  • wendy

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS