El diari taronja de la Carlota

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 5 de enero de 2015
EL DIARI TARONJA DE LA CARLOTA, de Gemma Lienas
1.FITXA TÈCNICA
TÍTOL: El diari taronja de la Carlota
AUTOR/A: Gemma Lienas
EDITORIAL: Empúries
EDICIÓ: 1a Edició (Octubre de2011)
NÚMERO DE PÁGINES: 142

2.CONTINGUT
ARGUMENT: Després de fer un debat a classe sobre la immigració i de veure una noia jugant a bàsquet amb pantalons llargs,per raons culturals ireligioses, en ple estiu, la Carlota decideix fer un diari sobre la discriminació i els drets humans.
PERSONATGES PRINCIPALS: El personatge principal del llibre és la Carlota, una noiaPERSONATGES SECUNDARIS:
TEMA: El tema principal d’aquest llibre és la immigració i els perjudicis que crea. Per tant, també toca temes com els drets humans, la cultura i la societat enl’actualitat...Els temes secundaris són el treball en equip i el companyerisme que efectuen els amics de la Carlota capa ella i l’amor.
COMENTARI PERSONAL I PUNTUACIÓ DEL LLIBRE:
És unllibre força curiós. Per una part és molt interessant ja que tracta temes que ens engloben a tots i per l’altre banda se’m va fer una mica pesat. Crec que és un llibre més adreçat aadolescents que a persones grans, ja que nosaltres anem a classes i ens relacionem amb immigrants. És recomanable que es llegeixi, ja que la Gemma ens enuncia que molts perjudicis que tenimcontra els immigrants no són certs. Molts d’aquests perjudicis els joves els tenim el cap, i poques són les persones adultes que no tenen el mateix pensament que nosaltres.
Crec que seriauna bona idea llegir alguns d’aquests perjudicis esmentats el llibre a una classe d’educació per la ciutadania, ja que és un tema que té molt a parlar.
El que milloraria del llibre,seria crear una historieta més interessant, romàntica i juvenil per acompanyar el tema principal. És el error, en la meva opinió, més gran de l’escriptora.
La meva puntuació és un 7.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Diario De Carlota
  • El diari lila de carlota
  • El diari vermell de la carlota
  • El diario violeta de carlota
  • el diario azul de carlota
  • Examen el diario rojo de Carlota
  • El diario violeta de carlota
  • el diario violeta de carlota

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS