El diari vermell de la carlota

Páginas: 4 (875 palabras) Publicado: 15 de enero de 2011
Argument
El llibre “El diari vermell de la Carlota” narra la historia de com Carlota escriu un llibre sobre el sexe i els seus dubtes. Un dia Carlota es va trobar en el metro a en Joan Anguera, desobrenom “Flanagan”. Ells es van conèixer perquè a Carlota quasi li van robar la cartera un noi que va sortir ràpid del metro. Quan es van saludar els dos van anar a la papereria per comprar unallibreta vermella, però en Flanagan va comprar una llibreta blava per escriure el mateix que la Carlota en la llibreta.
Al següent dia la Carlota y les seves amigues van disposar-se a preguntar alprofessor Badia, el professor de naturals, qüestions de la pubertat amb aquella explicació del professor Badia, aquella tarda, la Carlota y la Mercè,la seva cosina es van posar a investigar termes sobreel tema de genitals.
El dissabte per la tarda la Carlota trucar a en Flanagan i van quedar-hi per passar el temps a Quin-son-tan-dolç, van parlar-hi de coses varies y es van posar a riure fons queel to de la rialla va pujar y el amo del local els va quedar veure y van tocar el dos.
Es van anar a al parc, lloc on es van asseure a la gespa justament al costat d`una parella d`enamorats ques`estaven donant petons de rosca com si no es fossin a veure mes.
Aquella nit la Carlota va parlar amb la seva avia sobre la regla, ja que la seva mare no volia parlar sobre el tema amb ella. Al següentdia Carlota va buscar informació sobre això mateix.
Al dia següent la Carlota va pujar a casa de la laura a buscar informació sobre l`aparell reproductor femení y per aprendre a posar-se un tampó.La Carlota y en Flanagan desprès de enviar-se uns quants missatges per correu electrònic van quedar en trobar-se, quan va arribar el dia van anar al cinema al veure “ Un oso rojo”, però con que es vanequivocar de sala i van entrar a la sala de la pel·lícula X-men 2 es van quedar a veure-la ja que s`estava bé en la sala del cinema.
Al següent dia les amigues de la Carlota van parlar amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Diari Vermell De La Carlota
  • El Diari Vermell de la Carlota
  • El diari vermell de la Carlota
  • El Diario De Carlota
  • El diari lila de carlota
  • Examen el diario rojo de Carlota
  • El diario violeta de carlota
  • El diario violeta de carlota

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS