El disseny en la societat actual

Páginas: 2 (295 palabras) Publicado: 8 de marzo de 2011
Pensem que el que fem sempre ha de tocar de peus a terra, ha de ser quelcom del món terrestre i no lunar, no creem disseny irreals, sinó disseny per resoldre elsproblemes actuals, per empreses i persones amb un nom i una història, no existeixen clients anònims, o clients dels que desconeixem la seva història passada, lapresent i la futur.
Per lo tant, si parlem de disseny, hem de parlar del paper que hi juga en el món actual. No estem acostumats a pensar en el disseny com unfactor clau, on cal invertir en moments de crisis, i molt possiblement, sigui el que ens ajudi a posicionar-nos davant de la nostra pròpia competència. Hem de ser elmàxim de creatius i ens hem d'estar reinventanr contínuament en cada repte que se'ns planteja, sinó l'economia s’estanca i es bloqueja, com l'estat en el que estroba actualment. I no es tant en la inversió únicament d'innovació tecnològica, o de innovació científica la que ens ajudarà a posicionar-nos com empresa en elmercat, sinó la unió de les dos, i aquest paper unificador el resolt el disseny i el bon dissenyador, que ens ajudarà a buscar nous camins competitius i noves solucionsen les estancacions empresarials.
Ara es el moment de plantejar-nos com veiem el present, com preveiem el futur i que podem aportar els dissenyadors en aquest, iens adonarem, que hi ha molt a fer, però que la creativitat i la bona gestió dels disseny son claus per al món que se'ns aproxima.
I recorda, la qualitat deldisseny no es centra només en un disseny que a tu t'agradi, sinó pensa a qui va dirigit, que has de vendre i mira quines connotacions t'aporta.
Demana bon disseny.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TEMA 8: ELS REPTES ÈTICS DE LA SOCIETAT ACTUAL
  • Què és el disseny
  • DISSENY
  • El Paper Del Temps De Lleure En La Societat Actual
  • DISSENY ESPACIAL
  • superior en disseny
  • Estretegies de disseny
  • Disseny Experimental

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS