El Disseny Intel·Ligent

Páginas: 3 (548 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
El disseny intel·ligent

On va començar la teoria del disseny intel·ligent?
En un municipi de Pensilvania (EUA9) que es deia Dover
Què diu aquesta teoria?
Ens diu que lescaracterístiques que adquireixen els éssers vius, ja que s'han desenvolupat en procès evolotiu natural són més complexes degut a això i també asseguren que alguns trets d’aquests organismes estàn creats amb l'ajudad'un dissenyador intel·ligent. Recalquen que aquesta teoria científica té el poder de treure importància a la teoria de l’evolució.
Quins són els arguments a favor i en contra del dissenyintel·ligent?
A favor: Explica coses que no pot explicar l'evolucionisme i sobretot critica la teoria de l'evolució.
En contra: És una farsa, en realitat no té cap concepte científic, no és cap estudicientífic i el que pretèn es que siguem ignorants de la ciència, per tan, l'únic que fa es frenar la ciència.
Hi ha científics que hi estàn a favor? Quins són els arguments que els sostenen?
Sí, hosostenen dient que és una nova manera de pensar i que explica coses que l'evolucionisme no ens pot donar a conèixer.
Quins elements estaven en joc amb l’acceptació de la teoria del dissenyintel·ligent com a teoria alternativa a l’educació?
No només el temari de biologia en Dover sinó que també l’educació científica en EEUU i la separació de l’esglèsia amb l’estat.
Com explica la diversitatl’evolucionisme i el creacionisme?
Evolucionisme : Charles Darwin, oposant-se a la visió fixista de la vida segons la qual les espècies vives són una realitat definitiva i acabada, argumenta que lesformes de vida evolucionen. En un procés gradual, les espècies canvien, originant-se unes i extingint-se altres. El mecanisme clau de l'evolució és la selecció natural. Té dues fases: primera, laproducció de variabilitat o modificacions espontànies en els individus; segona, la selecció, en la lluita per la vida, dels individus amb modificacions més favorables.

Creacionisme: Tracta de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Intel·Ligència
  • Intel·ligència
  • la intel·ligència
  • Què és el disseny
  • DISSENY
  • Intel·ligència emocional
  • La Intel·Ligència Emocional
  • DISSENY ESPACIAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS