El doctor

Páginas: 6 (1264 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2011
LA PEL.LÍCULA EL DOCTOR

Aquesta pel·lícula, “El doctor”, ens mostra com una mateixa persona, el metge, canvia la seva visió de la vida, la seva forma de treballar amb els pacients i la seva forma de gaudir de la seva pròpia família.

El doctor

Aquest personatge es mostra de dues formes diferents al llarg de la pel·lícula canviant en gran mesura la seva actitud davant elsaltres.

Al principi, el protagonista es mostra fred amb els seus pacients, distant, doncs en ser cirurgià, es creia que el seu treball consistia a arreglar màquines amb forma d'ésser humà, sense pensar mai en els sentiments, por, dolor, vergonya… que podien passar els malalts. Respecte a la seva personalitat, es mostrava com una persona una miqueta autoritària, segura de si mateixa i erauna miqueta groller amb els seus pacients en parlar-los per exemple del càncer de mama d'una senyora, o un senyor que s'intentés suïcidar…

Quan la seva mèdica li va detectar un tumor de gola, ell era autoritari i volia saber tot el que li feien i volia que s'extirpés abans que utilitzar quimioteràpia, però al final es va fer el que l'especialista va considerar oportú. En aquesta etapa, ellestava confús i odiava que els altres el tractessin com “*Pobrecito, té càncer”, i es negava a anar en cadires de rodes per l'hospital doncs es creia superior i amb preferències només pel fet de treballar com a cirurgià en aquest mateix hospital. De fet, per certes influències, va aconseguir aconseguir els resultats de les proves amb antelació per telèfon. A més, volia combinar la sevaquimioteràpia amb les seves operacions, doncs no volia una baixa ja que no es considerava realment malalt com per estar a casa, doncs a casa se sentiria pitjor.

Després de conèixer a una noia malalta de càncer de cervell i tota la seva història clínica, es va adonar del malament que l'estava passant ella, doncs a pesar que la van diagnosticar malament diverses vegades, ella seguia amb ganes iforces per viure i seguir lluitant. Llavors el canvi d'actitud de Jack es deu a l'amistat entaulada amb aquesta noia, a causa de la seva malaltia es va adonar de l'important que era la vida i també observant a la seva metgessa, es va veure reflectit en ella amb aquesta fredor de tractar amb els pacients.

La seva metgessa

Es tracta d'una persona freda, distant amb els seus pacients demanera que en atendre a Jack el primer dia, ell volia presentar-se però ella anava a la seva i solament es preocupava de resoldre el problema com si es tractés d'un robot: “Obri la boca”… ella li deia tota la veritat clarament sense embuts però no era conscient del malament que ho passen els malalts. Així, Jack es va adonar que ell era molt semblat a ella a l'hora de tractar amb els altres i aixòno era molt bo per calmar als pacients que arriben allí morts de por.

La seva família

La seva dona i els seus dos fills ja estaven gairebé acostumats al fet que els seus pare arribés sempre molt trigui a les nits a casa perquè havia de treballar, o que estant a casa després d'una trucada de telèfon hagués de marxar… i que quan hi havia reunions de pares o algun acte en el col·legimai s'acordés d'anar, doncs era un pare despistat, només centrat en el seu treball professional. No obstant això, ells van ser de gran ajuda a la recuperació del seu càncer doncs gràcies a la seva amiga malalta es va adonar que el seu matrimoni hauria de començar de nou per ser una família com ha de ser.

La seva nova amiga

Es tracta d'una noia que malgrat el molt que va sofrirpel seu càncer de cervell de grau quatre, que va trigar molt temps a ser ben diagnosticada, seguia amb ganes de viure, no es rendia i somiava amb coses meravelloses i tenia fantasies. Era feliç amb molt poc, simplement ballant… Encara que la hi notava ressentida amb el servei mèdic, amb els hospitals, a causa que se sentia com si haguessin jugat amb la seva vida a causa de tantes negligències....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Doctor
  • Doctora
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctorado
  • Doctor
  • Doctor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS