el espiritu del 45

Páginas: 4 (864 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2014
ANÀLISI DEL CINEMA DOCUMENTAL
Fitxa tècnica i artística del documental
Títol original: The Spirit of '45
Any: 2013
Durada: 94 min
País: Regne Unit
Director: Ken Loach
Guió: Ken LoachMúsica: George FentonProductora: Fly Film Company / Sixteen Films / Film4
Gènere: Documental històric
Sinopsi argumental
Documental que ofereix una mirada al passat en els anys de postguerra en laconflictiva Gran Bretanya. Una barreja d'imatges d'arxiu i testimonis únics per apropar el recorregut d'uns ideals que han evolucionat de forma significativa. Des del naixement del nou socialisme entornde l'any 1945 que busca encaridament la creació d'una societat justa i unida a través de l'esforç comú, a la decadència dels ideals i l'avarícia de l'ésser humà.
Context de la creació del documentalEl documental s’ha produit al 2013. El propòsit de Ken Loach amb aquesta producció era associar la postguerra de Gran Bretanya amb el temps que estem vivint actualment, on l'única manera de tenir èxités tenir molt beneficis, privatitzar tots els serveis i tenir una mà d’obra barata, flexible i sense seguretat. Ken Loach ens presenta una època on el bé públic era més important que la cobdíciaprivada, i com amb l’arribada de Margaret Thatcher aquest bé públic és denigrat.
Estructura del film en parts o capítols i identificació de la seva finalitat
El documental comença a Gran Bretanya enèpoca de postguerra, seguit de la victòria del partit laborista i finalitza amb la instauració de Margaret Thatcher al poder en l’any 1979 i amb la derrota del moviment laborístic britànic.
Loach enstrasllada a 1945, amb la Segona Guerra Mundial acabada i una societat reconvertida que busca el progrés. Una nació que havia vençut al feixisme en armes i que ara havia de deixar enrere els miserablesanys d'entreguerres per vèncer al feixisme a nivell social.
El director repassa com el socialisme va pujar al poder amb el suport del poble, i com a poc a poc la societat es va anar recuperant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen de la película el espiritu del 45
  • 45
  • espiritu
  • Espiritu
  • El espiritu
  • espiritu
  • El espíritu.
  • El Espiritu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS