El experimento

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2014
Hipòtesi: d’acord amb les meves companyes Margarita, Gemma, Anna i Miriam, recolzo que la hipòtesi seria les reaccions o comportaments que tenen cadascun d’ellsdavant d’un context diferent, en aquest cas seria la pèrdua de la llibertat dintre de la presó.
Variable independent: la variable independent, d’acord amb la majoriadels meus companys, serà l’ambient que es crea davant d’aquest nou context, davant d’aquesta nova situació de la pèrdua de la llibertat. Els elements que utilitzenper donar realisme al rol de cadascú és la vestimenta, observem com els guàrdies portaran un uniforme i els presoners unes bates.
Variable dependent: la variabledependent seran les diferents reaccions que tenen els 20 voluntaris davant d’aquella nova situació en la qual ells mateixos van decidir entrar des de un primer moment,en el qual no ho acabaven de creure fins que s’adonen de que la cosa es seria i s’obliden de que allò és un experiment.

El que m’ha cridat l’atenció és lafacilitat amb la que adopten el rol els guàrdies davant del seu nivell de superioritat respecte als presos i l’agressivitat que treuen encara que no siguin així.
Respecteal que han comentat tant la Laura com la Fati, recolzo la idea de la Fati ja que si la teva vida està en perill es millor retirar-se a temps i perdre riquesa queseguir endavant i perdre la salut, tal i com diu la Fati fins arribar a la mort. Per això estic amb ella quan comenta a la Laura que no seria la millor opció seguirendavant perquè potser ni tan sol pots gaudir de la riquesa per culpa dels problemes físics o psíquics que t’han pogut quedar després del sotmetiment al experiment.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Experimentos
  • El experimento
  • Experimentos
  • Experimento
  • Experimentos
  • experimentos
  • experimento
  • Experimento

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS