El Fantasma de Canterville

Páginas: 3 (539 palabras) Publicado: 22 de enero de 2014
EL FANTASMA DE
CANTERVILLE
Una família anomenada Otis, decideixen mudar-se al castell de Canterville.
A la família, se’ls va avisar, de que la casa estava ocupada per uns fantasmes. Això se’lva dir l’anterior propietari de la casa Lord Canterville.
Quan van entrar per primer cop a la casa, els va rebre la senyora Umney, que era la propietària de les claus del castell de Canterville.
Uncop van entrar, la família Otis va veure un sang, i la senyora Umney els hi va dir que la sang era de Lady Eleanord que va estar assassinada cap l’any 1575.
La primera nit que van passar, no va sergaire bona, ja que el fantasma va decidir aparèixer precisament la primera nit de la família Otis al castell.
Virginia, era una dels 4 fills que tenien Hiram i Lucrecia. Lucrecia es va trobar alfantasma quan es va anar a canviar de roba, i el fantasma li va explicar tot el que li succeïa.
Aquesta va estar una llarga estona mantenint una bona conversació amb el fantasma.ÀLEX SERRANO GALINDO
4RTB
CATALÀ
23-1-14

1.INTRODUCCIÓ

Oscar Wilde va néixer el 16 d’octubre de 1854 a Dublín, Irlanda i va morir el 30 de novembre de 1900 a París, França.Oscar, es destacat per les seves obres, però sobretot pel teatre. A les seves obres ens mostra, el gran coneixement del pensament i comportament humà.
En les seves millors obres, fa us de l’humor anglèsper descriure el món tal i com ell el veia.
LES SEVES OBRES
Oscar Wilde, va començar publicant poemes a diaris. Més tard(1887-89) va editar revistes literàries. El 1888 publicà el volum de contes TheHappy Prince, que marca un període extraordinari d’activitat literària. El 1891 publicà una sèrie de petites novel·les amb el títol de Lord Arthur Savile's Crime. En aquest mateix any es representàa Nova York la seva comèdia en vers The Duchess of Padua. Però sens cap dubte, les seves obres més importants van ser, El Fantasma de Canterville, El Retrat de Dorian Gray, El Princep Feliç i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fantasme de Canterville
  • el fantasma de canterville
  • Fantasma De Canterville
  • EL FANTASMA DE CANTERVILLE
  • El Fantasma De Canterville
  • el fantasma de canterville
  • el fantasma de canterville
  • Fantasma de canterville

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS