El Fin Del Trabajo, Jeremy Rifkin

Páginas: 4 (822 palabras) Publicado: 7 de enero de 2013
EL FIN DEL TRABAJO, Jeremy Rifkin
(Nuevas tecnologias contra puestos de trabajo, 1996)
* Creus que ha influït d’alguna manera el contingut i els arguments que l’autor exposa al llibre amb lasituació actual de mercat?

* Opinió personal

Primerament esmentar que el contingut del llibre, tant a nivell d’argumentacions com a idees fan referència amb el que està esdevenint enl’actualitat: el fi del treball en la espècie humana.

Posa en evidència la decaiguda del món laboral a partir de la introducció de les noves tecnologies i fa referència als diferents sectors que predominenactualment ( primari, secundari, terciari) de com han sigut afectats i beneficiats a mesura que ha transcorregut el temps en els diferents contextos que ha patit l’evolució econòmica arreu del món.Així doncs mostrant-nos comparacions entre els diferents països a nivell econòmic més poderosos com són: Estats Units, Japó i Europa occidental.

Es evident que l’arribada de les noves tecnologies aproduït un canvi en les persones tant a nivell social com en el món laboral i l’autor del llibre ens fa referència de una nova etapa en la societat denominada com a “ Era tecnològica” la qual estadonant lloc a la tercera revolució Industrial arreu del món.

Des de el punt de vista actual es dona lloc a la desocupació, degut al nou concepte de treball que s’ha expandit en la societat onl’individu quedarà lliure del treball, es a dir hem passat de tenir una feina conservadora i fixa a tenir una desestabilització laboral la qual cosa afecta en gran importància en la vida d’autonomia personal isocial de les persones, que això esdevé a prioritzar per sobre de tot l’àmbit laboral en ves de l’àmbit familiar tant com a responsabilitat i la pròpia llibertat de autorealització en els diferentscontextos on les persones es desenvolupen.

Tot això esdevé dels grans canvis que ha patit la població durant al llarg del temps, els treballadors han significat una mà d’obra productiva per a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El fin del trabajo Jeremy Rifkin
  • JEREMY RIFKIN
  • JEREMY RIFKIN
  • Rifkin y Gorz: El fin del trabajo. Resumen
  • Rifkin
  • trabajo de jeremy
  • La era del acceso-Rifkin Jeremy
  • El fin del trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS