El Fubol Flag

Páginas: 3 (590 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
El futbol flag
El Futbol flag és una modalitat de futbol americà que es juga sense placatges.

El Futbol Americà i el Flag es van separar el 1905. en aquest llavors tot era jugar sense l'equipprotector i amb pràcticament cap restricció física. Quan 18 joves van morir a causa d'aquesta pràctica violenta, el president Theodore Roosevelt va intervenir per posar ordre en l'esport. El futbolAmericà modern va néixer amb les seves regles i equips de protecció. Però alguns homes mai van deixar de jugar a l'antiga, sense casc i muscleres i aquests van ser els avantpassats del futbol flag.

1940Es creu que el futbol Flag va començar en l'exèrcit dels EUA durant la Segona Guerra Mundial, per evitar lesions al personal militar en jugar futbol americà a les instal·lacions. Fort Meade, aMaryland ha registrat la primera història del Flag i és generalment acceptat com el lloc de naixement. Un cop acaba dóna la segona guerra mundial els homes van tornar a casa amb el futbol Flag entre ellsi aviat aquesta pràctica es realitzarà en pobles i ciutats, per l'any de 1950 sorgeix la "NTFL" National Touch Football League a ST. Louis, Modificant una mica les regles perquè el portador de pilotafora detingut per toc, eliminant les banderes que estaven adherides a la roba dels jugadors en aquests temps.

1950-1981

El futbol Flag es va iniciar com un esport col·legial intramurs en ladècada de 1930, Les regles estandarditzades es van crear el 1950 'a través de l'Associació Escola d'Educació Física en fer qüestionaris a més de 100 escoles per jugar Flag, però Les regles oficials espublicar el 1952. Per 1970, El Futbol Flag s'havia infiltrat en els campus universitaris i es van iniciar amb tornejos intramurs que més endavant portarien a trobades contra altres universitats, laUniversitat de Nova Orleans va ser seu del primer Campionat Nacional de futbol universitari Bandera el 1979. Dos anys més tard, el 1981, l'Esport crec la possibilitat de crear el Campionat Nacional de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FLAG
  • Fubol
  • El fubol
  • flag
  • el fubol fundamenti
  • Flag football
  • flag football
  • Waving flag

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS