el gos dels baskerville

Páginas: 3 (528 palabras) Publicado: 2 de septiembre de 2014
La Estranya Mort Dir Charles Baskerville li va interessar a Holmes, Sobre Tot per la llegenda Que li va comptar el Dr Mortimer Sobre "el gos dels Baskervillle", la qual deia que existia sensemonstruós gos Que assassinava a Tots Baskerville en l'erm de La Mansió de Devonshire.

Mortimer va tornar amb Sir Henry Baskerville, l'únic hereu de la mansió, paràgraf Que Els detectius li informaran dela llegenda. De Abans ACUDIR a la casa de Holmes, Sir Henry li va desaparèixer una bota (des Detall en œn Moments pecat Alguna importància, QUE DESPRÉS MÉS prendria protagonisme). Holmes va decidir QueWatson Aniria amb Sir Henry a la mansió i, Que li informaria Est de Tot el Que Important succeís. En Dia següent Watson va conèixer als veïns, James Stapleton i La seva germana, la senyoretaStapleton, la Quina creient Que Watson era Sir Henry va advertir Que estàvem en perill. A Watson li va resultar estrany, ja Que, Quan El seu germà si va acostar amb si call de cop, sentien el rugit while delgos. Also conèixer un Frankland, sense antic advocat, pare de la Oblidada Laura Lyons.

Watson i Sir Henry van descobrir que feia uns dies si havia escapat sense pres, germà de Selden Una de lesserventes de Sir Henry.

Holmes aparèixer Per sorpresa while Watson estàvem veient Unes cabanes neolítiques, i li va explicar Que Sempre havia allà realitzada Estat I Que havia interrogat una amantLyons, la Quina havia tenyit una relació amb Stapleton.

Watson i Holems intercanviar Informació i arribar a la conclusió Que l'assassí era Stapleton i, Que la senyoreta Stapleton no era sevagermana Sinó seva dona.

Era de nit al erm when van sentir sense soroll espantós, Estaven desesperats Per Sir Henry i córrer Cap al, van trobar el pres amb el crani aixafat, ja Que El Gos Que creure eraSir Henry Per L'olor característica de Sa bota, anteriorment esmentada.

Holemes i Watson van fer Creure Que Es van marxar a Londres, però en realitat Irian a recollir al Tercer detectiu,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El gos dels baskerville
  • El Gos dels Baskerville
  • El gos dels Baskerville
  • Resum del gos dels Baskerville
  • El Gos Dels Baskerville
  • GOSE
  • Baskerville
  • El gos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS