El Gps

Páginas: 3 (654 palabras) Publicado: 14 de junio de 2012
GPS (SISTEMA DE POSICIONAMENT GLOBAL)

ALEX RODRÍGUEZ PÉREZ
1er batchillerat
Cienciès per al món contemporani
14/06/2012

* EL GPS ACTUALMENT

El GPS significa Sistema de posicionamentglobal actualment és un sistema de navegació per satèl·lit i aquest satèl·lits permeten trobar la posició d’una persona, d’un objecte, d’un vehicle o també la situació geogràfica de qualsevol lloc dela terra, graciés a les senyals que transmeten els satèl·lits. Fa servir una òrbita circular intermitja que seria uns conjunts de satèl·lits, en aquest cas uns 24 satèl·lits que l’objectiu d’aquestaòrbita seria com ja he anomenat abans trobar el posicionament d’un receptor i la situació geogràfica. Aquesta òrbita és troba sobre la superfície terrestre i entre el nivell del mar. El sistema GPS éspot trobar en diferents aparells, en alguns telèfons mòbils, en una videoconsola com per exemple la PSP (play station portable) i normalment en un aparells GPS.

Satèl·lit GPS

GPS (en aquest castroba la situació geogràfica)
* Qui va inventar el GPS i quan?

Ivan Alexander Getting va néixer l’any 1912 a Estats units i va morir l’any 2003, va centrar els seus estudis en la tecnologia,específicament en la instrumentació nuclear i en els sistemes de radars.
Getting en 1960 va fundar la Corporació Espacial i es va fer president d’aquesta Corporació, en aquest anys va ser quan Gettingva començar a fer uns estudis sobre els satèl·lits, va ser un gran defensor d’aquest projecte i el va apujar en tot moment, encara que havia molta gent en contra.
Tots aquest principis i als seusconeixements en sistemes de navegació, va donar com a resultat la implantació del Sistema de Posicionament Global (GPS) al 1965.


Ivan Alexander Getting

* Perquè es va inventar el GPS?

El GPS es va inventar durant la guerra freda, quan la Unió Soviètica va enviar el primer satèl·lit artificial que permetia controlar la seva posició.
En principi...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el gps
  • Que es el gps
  • QUE ES GPS
  • que es un gps
  • GPS
  • GPS
  • ¿Qué es el GPS?
  • El Gps

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS