El gran fraude del calentamiento global

Páginas: 3 (631 palabras) Publicado: 3 de diciembre de 2011
El gran fraude del calentamiento global

* Cap dels principals canvis climàtics dels últims 1000 anys poden ser explicat amb el CO2.

* El clima de la terra sempre està canviant. En lahistòria de la terra han hagut molt períodes en els que feia més fred, o més calor del que fa als nostres temps.

* La variació del clima en el passat és natural.

* Des de mitjans segle XIX,la temperatura de la terra ha augmentat només un ½ grau centígrad. La majoria de l’augment de la temperatura va ocórrer abans del 1940 quan la producció industrial era insignificant.

* Desprès dela segona guerra mundial, durant l’auge econòmic de la postguerra, les temperatures haurien hagut de disparar-se, però no ho van fer, sinó que van caure.

* El CO2 va començar a augmentar alvoltant de 1940, però la temperatura va començar a decréixer en aquest mateix any, i va continuar fins al 1975. El CO2 augmentava, però la temperatura baixava, per tant no és pot dir que van lligats.* Els gasos d’efecte hivernacle solament formen una petita part de l’atmosfera.

* El sol emet calor a la terra, si no fos pels gasos d’efecte hivernacle, la radiació solar rebotaria al’espai i el planeta quedaria fred i inhabitable. Els gasos d’efecte hivernacle atrapen el calor que surt de la troposfera terrestre.

* L’escalfament màxim es produeix a l’Equador.

* L’augment dela temperatura de la superfície es calenta poc més que la temperatura de l’aire de l’atmosfera. Això indica que probablement l’escalfament no es causat pels gasos d’efecte hivernacle. Les observacionsno mostren un augment de la temperatura amb la latitud, fins i tot alguns estudis indiquen un cert decreixement. La hipòtesis de l’escalfament global causat per l’esser humà es comprova falsa ambl’evidència.
* Part de l’escalfament de la terra va succeir a començaments del segle XX, l’oposat al que tindria que haver passat d’acord amb la teoria de l’escalfament global causat per l’home....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL GRAN FRAUDE DEL CALENTAMIENTO GLOBAL
  • El Gran Fraude Del Calentamiento Global
  • El gran fraude del calentamiento Global
  • el gran fraude del calentamiento global
  • RESEÑA CRITÌCA DE “EL GRAN FRAUDE DEL CALENTAMIENTO GLOBAL”
  • el gran fraude del calentamiento global
  • El gran fraude del calentamiento global
  • El gran fraude del calentamiento global

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS