EL GRAN TORINO

Páginas: 3 (629 palabras) Publicado: 30 de septiembre de 2015
EL GRAN TORINO

Sinopsi de la pel·lícula:
Walt Kowalski, el protagonista, és un nord-americà que es queda vidu i la seva família no li ajuda gaire i no li dona suport en quasi res. Des de fa unsanys viu amb uns veïns d’Àsia, als que detesta perquè anys enrere va participar en la guerra del Vietnam i va fer barbaritats. Una nit el fill de la família veïna asiàtica, Thao, va intentar robar el seucotxe, el Gran Torino, per la pressió de la colla. Walt el va enxampar i el noi va aconseguir escapar del garatge. L’endemà Walt rep disculpes de la família i ell les accepta. Però Sue, la germanadel noi, insisteix en que en Thao treballi per Walt; la qual cosa donarà lloc a una amistat nova que canviarà la vida de tots dos. Aviat, tornen a haver-hi problemes quan reapareix la colla on hi ha elcosí d’en Thao, que vol que sigui part de la banda i que es converteixi en un delinqüent. Walt ajuda a Thao i a la seva família, però la colla els ataquen amb pallisses a en Thao i fins i tot unaviolació a la seva germana Sue.
Després d’uns dies diagnostiquen a Walt que té una malaltia, però això no li va fer enrere de cap manera, ja que els va amenaçar de moltes maneres i fins i tot fent un gestde treure un arma de dins la jaqueta per espantar-los, però la colla va actuar afusellant-lo, cosa que acabaria empresonant-los però a la vegada salvant a la família asiàtica. Walt va donar molteslliçons al noi, li va ajudar a ser més valent que abans, també a confessar el seu amor a la noia que li agradava i el millor, va heretar el seu Gran Torino. Va sacrificar la seva vida, ja sabent que liquedava poc per morir-se, per a tota la família de Thao.

Reflexió sobre la pel·lícula:
He trobat aquesta pel·lícula una mica tràgica pel final que té però amb satisfacció perquè és per una bonacausa; molt interessant i intrigant, emocional i amb diferents sensacions. Els temes que es veuen són les diferents religions, el conflicte social, les relacions entre diferents races, les diferències...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gran Torino
  • Gran Torino
  • gran torino
  • el gran torino
  • Gran torino
  • Gran Torino
  • El Gran Torino
  • Gran Torino

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS