El Guardián En El Campo De Centeno

Páginas: 7 (1692 palabras) Publicado: 22 de abril de 2012
Capítol 16
Després que en Holden va acabar d'esmorzar, es va acomiadar d’aquelles monges amb les que havia parlat i va anar a passejada mentre s’hi imaginava a la seva mare, la seva tieta i la mare de la Sally demanant diners per als pobres a la porta d'uns grans magatzems com feien les monges que havia conegut al bar. Com anava be de temps abans de trobar-se amb la Sally es va dirigir cap aBroadway per veure si podia trobar alguna botiga que sigues oberta i comprar un disc per la seva germana Phoebe ,i de pas comprar les entrades per la obra de teatre que aniria a veure amb la Sally. Va agafar un taxi i se'n va anar al parc a veure si estava la seva germana per donar-li el disc, però no hi era. Li va preguntar a una nena que s'estava ajustant els patins si coneixia a Phoebe i la nenava dir que sí, però que avui no l'havia vist per allà i que potser  podia estar al museu amb els nens del col·legi, en Holden li va donar les gracies i va creuer el parc fins arribar al museu, però no va voler entrar-hi així que va agafar un taxi cap a Biltmore per trobar-se amb la Sally.

Capítol 17
En Holden va arribar a aviat al, així que va seure en un dels sofàs del vestíbul per esperar aque arribes la Sally i mirar les noies que esperaven també a les seves parelles. La Sally va arribar pujant per les escales i li va preguntar si arribava tard, en Holden li va dir que no encara que era mentida, però no li importava perquè estava guapíssima. Van agafar un taxi cap al teatre mentre feien una mica de comèdia. L’obra que anaven a veure era “Els Lunt” i al Holden li semblava bastantfastigosa però no havia trobat cap altre. Després del primer acte van sortir a fer una cigarreta on es van trobar un noi que coneixia la Sally i van parlar una estona, després de acabar la obra la Sally va voler anar a patinar i van agafar un taxi fins a Radio City, cosa que no va agradar gens al Holden, quan van arribar van patinar una estona i després es van entrar a un petit bar per prendrealguna cosa i xerrar. Mentre xerraven en Holden va començar a dir moltes bestieses que van emprenyar moltíssim a la Sally. Finalment ella va decidir marxar deixant en Holden tot sol.

Capítol 18
En Holden va sortir de la pista de patinatge, i va anar a prendre un entrepà a una cafeteria i després va trucar a la Jane per veure si podia quedar però no li agafava el telèfon, llavors va trucar a enCarl Luce, un amic del seu anterior col·legi que li va dir que estava ocupat però que podien quedar a les deus per fer una copa a algun bar. Com encara era massa d’hora va anar a veure una pel·lícula al cinema del Radio City. Va veure una pel·lícula d’amor que no li va agradar gens, quan va acabar va anar cap al bar Wicker per trobar-se amb el Carl Luce, mentre anava pensant sobre les guerres i queno ho suportaria si hages d’anar.

Capítol 19
Abans d' arribar al bar en Holden va explicar perquè cada vegada li agrada menys anar al bar Wicker. Li semblava un bar molt sofisticat i ple de gent hipòcrita, sobretot el bàrman que era un esnob i que nomes et saludava si eres una persona important. Va seure a una taula i va demanar un parell scotch amb soda per quan arribes en Luce. Quan vaarribar va seure amb ell i van xerrar una llarga estona sobre marietes i lesbianes i sobra una novia xinesa que havia tingut en Luce. Finalment es va marxar una mica empipat per les preguntes que li feia en Holden.

Capítol 20
En Holden es va quedar assegut a la barra emborratxant-se mentre esperava que sortissin la Tina i la Janine a tocar el piano, però em comptes de ella va sortir un vell atocar el piano i després una noia nova que es deia Valencia. Li va demanar despresa a un dels cambrers que li digues a la noia si volia prendre’s una copa amb ell. Es va quedar bevent a la barra fins a molt tard. Després va trucar la Sally i aquesta li va dir que anés cap a casa quan es va donar que estava borratxo. Va anar cap al lavabo i va parlar una mica amb el vell que abans havia tocat el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El guardian entre el centeno
  • El Guardian Entre El Centeno
  • El guardian entre el centeno.
  • el guardian entre el centeno
  • Guardian entre el centeno
  • El Guardian Entre El Centeno
  • El Guardian Entre El Centeno
  • El guardián entre el centeno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS