El Hombre En Busca Del Sentido

Páginas: 2 (291 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2012
L’ODI


1. IDENTIFICAR QUINES NECESSITATS SOCIALS TÉ EL GRUP SOCIAL EN EL QUAL ESTAN INTEGRATS ELS PROTAGONISTES DEL FILM.


- Les necessitats socials bàsiquesprincipals, com ara centres d’educació, feina per poder tenir una estabilitat econòmica, Centres socials, Programes d’assistència i benestar cultural, menys corrupció policial i mésseguretat. Programes per els petits, joves i grans de prevenció de drogues. Informar, prevenir i solucionar els problemes del barri i dels seus habitants per poder canviar la seva imatgesocial, conscienciant també als medis d’informació que només donen males noticies de la zona. Evitar el racisme i la xenofòbia e integrar els habitants a la societat. Oportunitats.2. QUIN TIPUS DE COMPORTAMENT TENEN ELS TRES JOVES?


- SIMILITUD ENTRE TOTS TRES : Desmotivació cultural i laboral, estan en contra del sistema policial i governamental.Els personatges tenen la costum de fer la vida al carrer seguint les seves pròpies normes. Viuen en una situació econòmica molt baixa.


- DIFERÈNCIES ENTRE TOTS TRES:Said, es el més influenciable dels personatges, també es el que es pren les coses amb més sentit del humor.
Hubert, es el mes dur del grup te un caràcter serio, també es elmés intel·ligent dels tres i sap utilitza més la lògica, es que el que te més ganes de sortir del barri. I sap el perills que hi ha perquè el seu germà esta a la pressó.
Vince:Es el més impulsiu del grup, té molta agressivitat i viu amb les ganes de matar a un policia.




3. OBSERVEU ELS CANVIS DE COMPORTAMENT DE CADA PERSONATGE PROTAGONISTAEls canvis de comportament que he vist es que tots plegats cada cop senten més odi cap a la societat. Vince que començava a entrar en raó i canviar el seu comportament agressiu
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El hombre en busca del sentido
  • El hombre en busca de sentido
  • Ensayo el hombre en busca del sentido
  • Informe el hombre en busca del sentido
  • El Hombre En Busca Del Sentido
  • Un hombre en busca de sentido
  • el hombre en busca de sentido
  • El Hombre En Busca De Sentido

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS