El indomable Will Hunting

Páginas: 3 (701 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013
1- Realitzeu una sinopsi de la pel•lícula
Will Hunting és un noi problemàtic sense família, que viu en els suburbis de Boston, dintre d’una casa en condicions deplorables. Treballa per una empresade neteja, que s’ocupa de netejar la facultat de matemàtiques del centre universitari M.I.T, que es troba a prop de casa seva.
Un dia, Gerald Lambeau, professor de matemàtiques, planteja un problemamolt difícil als seus alumnes, però ningú ha aconseguit resoldre a excepció d’una persona: Will Hunting, on la seva presencia deixa de passar desapercebuda per ser coneguda per el professor i amicsd’aquests.
Però Will no vol ser reconegut, es conforma amb la seva vida fàcil i marginal, on només caben els seus amics i les confrontacions amb la llei. No obstant, aquestes confrontacions el terminenficant en problemes i l’únic que el pot treure es el professor Lambeau, però a canvi de treure’l de la presó demana que visiti un terapeuta i que accepti desenvolupar el seu talent per a les mates.Will accepta, però no té pensat posar-ho tan fàcil. Aconsegueix desbancar a tots els terapeutes que Lambeau li presenta, fins que ell decideix acudir a un antic amic seu, que també es psicoterapeuta,Sean MacGuire.
Amb l’ajut de Sean, dels seus amics i gracies a la seva voluntat per millorar la seva conducta, Will se’n adona de lo que realment vol, i lo que vol es poder compartir la seva vidaamb la única dona que aconseguit estimar i sentir-se estimat, Slylar.

2- Analitzeu i expliqueu les tècniques utilitzada en el film. Descriviu i analitzeu cinc situacions del film identificant eltipus de tècnica utilitzada en cadascuna de les situacions.
-Reforç Positiu: Quan Sean mira de fer-li entendre que ell no tenia la culpa de que l’home que el va adoptar li pegues, quan Will explotaadmetent que es sentia culpable per això, Sean li abraça i l’insisteix en que ell no va tenir la culpa de res.
-Modelat: gran part de la memòria d’en Will procedeix de llibres de grans escriptors...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El indomable Will Hunting
  • El indomable Will Hunting
  • Informe El Indomable Will Hunting
  • Anàlisi de el indomable will hunting
  • Sobredotacion El Indomable Will Hunting
  • el indomable will hunting
  • El Indomable Will Hunting
  • El indomable will hunting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS