el islam

Páginas: 33 (8083 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2014
2 . Programa d’animació d’una estada en creuer
2.1 Benvinguda i recepció dels clients. Elaborar l’acte protocol·lari.
L’acte protocol·lari de benvinguda es realitzarà un cop ja hagin embarcat tots els passatgers, a la coberta del vaixel cap a les dos del migdia. Els responsables del departament d’Animació del creuer llegiràn el missatge de benvinguda amb micròfons, el qual s’escoltarà per totel vaixell per megafonia, de forma que els passatgers que no estiguin a la coberta també ho puguin escoltar. Els quatre animadors aniran disfressats de déus de l’Olimp i faran una petita dramatització.
A continuació, els cambrers repartiran copes de cava i una degustació de productes típics grecs, com Tyropita (cresta de formatge feta) Spanakopita (cresta d’espinacs) Kulurakia (Pa cobert ambsèsam) i Saganaki (formatge arrebossat fregit).



MISSATGE DE BENVINGUDA
Bon dia! En nom de Zeus, déu dels llamps; Afrodita, deessa de l'amor; Poseidón, déu del mar; i Atenea, deessa de la sabiduria, us donem la benvinguda a aquest meravellós creuer per les illes gregues organitzat per l'empresa ETP Xavier Cruises .El capità i tota la tripulació us dona les gràcies per viatjar ambnosaltres.
Farem tot el possible per fer del seu viatge i estada més còmoda. Desitgem que gaudeixin d'aquests set dies recorrent les precioses illes d'on nosaltres venim.
Començarem el viatge fent la primera parada a Korkula dilluns al matí fins al migdia. Dimarts visitarem Itea des del migdia fins al vespre. I a la nit navegarem pel Canal de Corint.
Dimecres al matí ens aturarem a Santorini pergaudir d'aquesta bella illa fins al migdia. Després atracarem a Mykonos fins al vespre.
Dijous visitarem Rodes durant el migdia. Finalment, el divendres al matí anirem a Atenes fins al migdia, i després tornarem a Venècia.
Esperem que estigueu llestos per totes les sorpreses i activitats que hem planejat per a vosaltres i que aquesta setmana es converteixi en inoblidable per a nosaltres!WELCOME MESSAGE
Good morning. On behalf of Zeus, god of lightnings; Afrodita, goddess of love; Poseidón, god of the sea; and Atenea, goddness of knowledge, we welcome you to this wonderful cruise around the Greek islands organized by ETP Xavier Cruises’ company.
The captain and the whole crew thank you for travelling with us.
We’ll do our best to make your trip and your stay more comfortable. Wewish you enjoy these seven days going all over these beautiful islands where we come from.
We start the trip doing the first stop in Korkula on Monday morning until midday. On Tuesday we visit Itea from midday to the afternoon. At night we sail along the Canal of Corint.
On Wednesday in the morning we stop in Santorini to enjoy this beautiful island until midday. Afterwards we dock in Mykonosuntil night.
On Thursday we visit Rodas during the midday. Finally, on Friday morning we go to Atenas until midday, and then we return to Venice.
We hope you are ready for all the surprises and activities we have planned for you and this week becomes unforgettable for us!

2.2 Comiat dels participants. Dissenyar l’acte protocol·lari del comiat

El comiat tindrà lloc a la sala de festes delvaixell a la festa grega que es realitza l’últim dia diumenge a les deu de la nit. L’equip d’animació serà el responsable de llegir el missatge de comiat amb micròfons. Seguidament els cambrers repartiran una copa d’Ouzo. (l’Ouzo és un licor d'orígen grec amb gust dolç i olor a regalèssia. Fet a base de raïm madur i anís, emprat comunament a festes de noces, reunions familiars, etc. La sevagraduació es troba entre els 37° i 50°)

MISSATGE DE COMIAT
Dames i cavallers, nens i tothom que ha estat compartint el seu temps en aquest creuer amb nosaltres; ens agradaria donar les gràcies a tots vosaltres. Aquests dies han estat realment meravellosos! Esperem que hagin gaudit d'aquest viatge tant com ho hem fet nosaltres.
Això no podria haver estat possible sense tots vosaltres.
Això...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Islamico
  • El Islam
  • Islamica
  • Islamismo
  • islam
  • EL ISLAM
  • El Islamismo
  • islam

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS