El jardinero fiel (Catalán)

Páginas: 3 (509 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2013
ACTIVITATS


1. En quina situació es troben els sectors més pobres de Kenya?

Les condicions de vida dels sectors més pobres de Kenya són pèssimes. La majoria dels habitants viuen a cabanyesfetes de materials inadequats. No tenen aigua ni menjar. Per aconseguir aigua han de caminar kilòmetres, i per aconseguir menjar han d’esperar que vinguin les ajudes en avió o han de caminar moltísim.L’assistència sanitària és molt dolenta ja que a la pel·lícula es pot veure que només hi ha un hospital lluny del poblat, i només poden anar caminant.


2. Quin és el motiu final de l’assassinatde la Tessa i del seu amic Arnold, primer, i d’en Justin, després?

Els governs de Gran Bretanya i de Kenya s’assabenten que la Tessa i l’Arnols han descobert els experiments que estan fent amb lesempreses farmacèutiques i nous medicaments no testats als poblats més pobres i poc coneguts de Kenya. Quan la Tessa és assassinada, en Justin segueix amb la investigació que havia fet la seva dóna, iquan el govern s’assabenta, l’assassinen també.


3. Què és el que ha descobert la Tessa que resulta tan greu? En què consisteix en concret?

Quan la Tessa arriba a Kenya veu que una empresafarmacèutica està donant medicaments als habitants d’un poblat pobre. Poc a poc es va donant compte que aquests medicaments tenen un altre efecte en les persones i l’empresa no es fa càrrec delsafectats. Acaba descobrint que el que estan fent és experimentar amb el poblat per saber quins efectes secundaris té i les conseqüències.


4. Quins interessos estan en joc pels governs de Gran Bretanyai de Kenya que els fan ser còmplices de l’empresa farmacèutica que apareix a la pel·lícula?

Com estava previst que la tuberculosis s’expandís cada cop més, volien provar i tenir llest aquestmedicament el més aviat possible per quan passés. Així guanyarien milions d’euros i es guanyarien una posició més alta a nivell globar al ser els únics que tenien la cura contra d’infermetat.




5....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El jardinero fiel
  • El jardinero fiel
  • El Jardinero Fiel
  • El jardinero fiel .
  • el jardinero fiel
  • jardinero fiel
  • el jardinero fiel
  • jardinero fiel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS