el lago

Páginas: 2 (361 palabras) Publicado: 12 de junio de 2013
Opinion personal

El llibre m'ha agradat molt, però és una història molt trista, amb poca acció i la que n'hi ha és molt lenta.
Per altra banda, el que no m'ha agradat han sigut algunstrets de la personalitat d'Aloma i Anna. Ambdues són molt apàtiques, quasi mai tomen la iniciativa per fer algo, per canviar la seua vida i millorar la seua situació, es conformen amb el quetenen però es queixen continuament. Ës una contradicció.
La resta m'ha agradat molt, l'argument és molt interessant i atractiu, i manté la intriga durant tot el relat. No t'imagines finsal final que Aloma va quedar-se embarassada, el que si que se sap és que Robert no restarà amb ella.
Per últim, crec que el tema que tracta està vigent actualment i açò fa que la novel.lano sembli antiga, al contrari avui dia pot donar-se el mateix cas que a la novel.la, encara que la reacció social seria diferent. Podrien obligar al pare de la criatura a fer-se càrrec delseu fill i la mare no ho passaria tan malament.

Comentari sobre el passatge de la novel.la que més m'haja atret.
El passatge que més m'ha agradat ha sigut aquell en el que Aloma s'adonaque està embarassada i no ho ha dit a ningú encara.
M'agrada perquè estava desitjant veure la reacció d'Anna, per si en aquesta ocasió, per fí, es sobresaltava, ja que és un personatge moltapàtic durant tota la novel.la. A més m'ha impressionat la força d'Aloma per suportar tot el que li ve a sobre, ja que ocupar-se sola d'un fill és molt difícil. Així i tot no diu que Robertés el pare perquè no vol saber res més d'ell després de lo mal que s'ha comportat amb ella els últims dies. I em pareix molt bé que Aloma pense en l'educació del seu fill per damunt de tot,ja que l'esforç que haurà de fer per poder pagar-li l'escola serà molt gran, per no dir els comentaris que haurà d'escoltar per part de la resta del veins que conèixen la seua situació.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lagos
  • Lagos
  • Lago
  • El Lago
  • el lago
  • Los Lagos
  • Lagos
  • EL LAGO

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS