el lenguaje secreto de as flores

Páginas: 4 (907 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2013
La protagonista d’aquesta novel•la és la Victoria, una noia que ha viscut durant tota la seva vida en centres d’acollida, d’una banda a una altra passant per nombroses famílies en diversos intentsd’adopció, dels quals va fracassar degut a la seva dificultat per establir relacions amb les persones i pel seu comportament.
El llibre ens explica paral•lelament dues etapes de la seva vida. Una d’ellesquan té 9 anys i en l’ultima oportunitat de ser adoptada i tenir una família, coneix a l’Elisabeth, la persona que li canviarà la vida, la mare que tant desitja tenir.
Abans de fer oficiall’adopció, la Victoria ha de viure durant un any a casa de l’Elisabeth en règim d’acollida. Al principi va ser difícil, però poc a poc la dona aconsegueix apropar-se a la nena i guanyar-se la seva confiança,ensenyant-li el llenguatge de les flors. Per un cop a la seva vida, la Victoria ha superat l’any i no l’han tornat abans a l’administració per mal comportament, com l’havia passat amb totes les anteriorsfamílies.
Durant tot aquest temps l’Elisabeth havia intentat posar-se en contacte per recuperar la relació amb la seva germana Catherine i el seu nebot Grant, que havien deixat de parlar-se quinzeanys enrere, però res no va funcionar.
Així doncs, desprès de l’any tan bo que havien viscut juntes, quan arriba el dia d’anar al jutjat i continuar amb els papers de l’adopció, l’Elisabeth no espresenta, perquè creu que tota sola no pot adoptar-la, que necessita de tenir a prop a la seva germana, ja que és l’única família que té.
La Maredith, l’assistenta social que s’encarrega del cas de laVictoria, li dona sis mesos més, o s’emportarà la nena.
La Victoria té por a que l’Elisabeth recuperi la relació amb la Catherine i hagin d’anar a viure a casa seva, i decideix fer alguna cosa perevitar-ho.
La Victoria, una nit, va calar foc a la vinya de l’Elisabeth perquè pensés que havia sigut la seva germana. Però la cosa se li va anar de les mans.
Desprès d’això no podia tornar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Secretar As
  • La Flor De Mi Secreto
  • Lenguaje De Se As
  • El lenguaje de las flores
  • El lenguaje de las flores
  • PRODUCCION DEL LENGUAJE EN LOS NI OS Y NI AS
  • Las Teor As Del Lenguaje
  • LOS SECRETOS DEL LENGUAJE CORPORAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS