EL LLEGAT DELS OSSOS

Páginas: 3 (625 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2015




FITXA DEL LLIBRE:
Autor/a: Dolores Redondo.
Títol: El llegat dels ossos.
Traductor/a: Laia Font i Núria Parés Sellarès.
Col·lecció: Col·lecció Clàssica.
Editorial: Columna.
Any d’edició:Novembre del 2013.
Pàgines: 600.


SÍNTESI ARGUMENTAL:
L’Amaya és una investigadora de la policia foral de Navarra, i que a l’inici del llibre està en el final del seu embaràs. El fet és que la inspectoraSalazar es troba amb una sèrie d’assassinats de dones que no tenen cap tipus de relació, aparentment. Fins que arriba el cas d’en Jason Medina.
Però l’Amaya va més enllà i nota que alguna cosa falla.Alguns dels assassins immediatament després de cometre els crims, acaben tots suïcidats, de manera que els casos es van tancant. A més, tots ells deixen un missatge per l’Amaya: “Tarttalo” i a cadacrim apareix l’os del braç d’un nadó . Que té alguna cosa a veure amb la història i les llegendes de Baztan, el riu del poble natal de la inspectora, que anirà atemoritzan a la inspectora Salazar durantla novel·la. On es trobarà amb moments més fàcils i més difícils a mida que la obra va avançant.
Abans he dit: “alguns immediatament”. Perquè el que trigarà més en acabar suïcidant-se és qui li donaràla pista clau per descobrir qui és l’autor de tots els assassinats.

DESCRIPCIÓ BREU DELS PROTAGONISTES I OPINIÓ:
Amaya: Protagonista de la novel·la, un personatge que crec que té una personalitatmolt forta encara que amaga coses. És una persona que no li agrada deixar les coses a mig fer sinó que quan les comença les acaba.
És un personatge positiu, ja que és la que resol tots els crims que hiha en la novel·la. Té una actitud bastant bona, i gràcies a ella he aprés a no deixar les coses a mitges.
James: Marit de la Amaya. No és un personatge principal encara que surt bastantes vegades enaquesta obra ajudant en els moments més difícils del treball.
És un personatge positiu, ja que ajuda a l’Amaya en els moments més difícils. Té una bona actitud, encara que és bastant passiu.
Jonan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Descripcio Anatomica I Fisiologica Dels Ossos En General
  • Llegat clàssic
  • El Llegat D'Epicur
  • declaració dels drets dels infants
  • l'illa dels carrers dels ocells
  • Llegat de Roma a Hispania
  • Apunts anatomia, esfenoides, ossos de la cara
  • Significat Dels Somnis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS