El mar, oportunitat de negoci

Páginas: 11 (2697 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2014
1.Introducció
El Treball de síntesi d’aquest any s’anomena El mar, oportunitat de negoci. L’objectiu d’aquest treball és pensar en una activitat emprenedora que tingui alguna relació amb el mar. Per això, em de fer una sèrie d’activitats per poder saber com es pot muntar una empresa i les seves implicacions econòmiques, per si un cas en el futur volem crear la nostra pròpia empresa.
Emrealitzat una pàgina web amb tota l’informació de la nostra empresa, un Power Point per a la presentació oral, i aquest document Word per a la redacció del treball escrit.
2.Desenvolupament de les activitats
2.1Fitxa d’identificació del grup
Grup núm. 118
Aula 3rC
Tutor del Treball de síntesi
Olga
Jose
Lledó
Montse
Membres del grup Anaïs
Marina
Sonia
Lorena
Data i lloc dellliurament del treball 18 de juny del 2013
Tribunal núm. 18
Data d’entrega 18 de Juny del 2013
2.2 Qüestionari d’autodiagnosi personal
A.2)
Anaïs
Els aspectes més forts del meu perfil emprenedor és que tinc disciplina a l’hora de realitzar un treball, dedico totes les hores necessàries per tirar endavant el projecte, invertiria diners propis si iniciés un projecte, em considero una persona bona enallò que sé fer, sóc treballadora i se coordinar la realització de tasques.
Els aspectes a millorar del meu perfil emprenedor és que he de adaptar-me més als canvis, a tolerar millor els fracassos i utilitzar-los per aprendre, també a que es més important la qualitat que el preu, fer els productes pensant en el client, que he de ser una persona rigorosa a l’hora d’avaluar el meu propi treball iplantejar-me millor la visió del futur.
Les relacions d’accions immediates que hauria de realitzar per millorar és el fet de pensar en una empresa pròpia i utilitzar una agenda per controlar el desenvolupament de les activitats.
Lorena
Els aspectes més forts del meu perfil emprenedor són que tinc disciplina a l’hora de realitzar un treball , en un projecte penso en la satisfacció del client ila qualitat del producte, no el preu.
Els aspectes a millorar del meu perfil emprenedor una mica millor als canvis, ser més creativa, prendre la iniciativa en situacions complexes i delicades, pensar en el fet de crear alguna empresa, escriure alguna nota sobre un possible projecte empresarial i millorar per a considerar-me una persona bona en allò que sé fer.
Les accions immediates a portarterme són la meva confiança en les meves capacitats i possibilitats, tenir més facilitat per comunicar-me amb altres persones, sentir-me una mica més independent, assumir més responsabilitat amb les meves decisions, saber dirigir projectes i equips de treball, saber negociar i plantejar-me temes amb plans de futur.
Marina
Jo crec que els meus aspectes mes forts són que tolero be els fracassos, seorganitzar el meu propi treball i crec que es mes important la qualitat que el preu, tinc predisposició a assumir riscos, dedicaria els esforços necessaris per tirar endavant un projecte meu i se administrar els meus recursos econòmics.
He de millorar del meu perfil emprenedor, tenir mes confiança en les meves capacitats, invertir diners propis en un projecte, dedicar les hores que facin faltaper tirar endavant un projecte, portar una bona gestió del meu temps, enfrontar-me a les dificultats de forma optimista i considerar-me una persona bona en allò que s’ha de fer.
Les accions que tinc que millorar immediatament són: anar pensant en fer una empresa pròpia, utilitzar una agenda per la meva activitat diària, comunicar-me mes amb la gent que no conec i tenir notes escrites sobre unpossible projecte.
Sonia
Els aspectes més forts del meu perfil emprenedor son la disciplina a l’hora de realitzar treballs, m’enfronto als nous reptes, porto la iniciativa en situacions complexes, m’esforço per que un projecte surti endavant, organitzo i avaluo del meu treball rigorosament, m’agrada dirigir projectes i equips de treball.
Els aspectes a millorar del meu perfil emprenedor son...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PLAN DE NEGOCIO DEL MAR
  • el negocio de comerce al mar
  • el mare mare
  • El Mare Mare
  • mare mare
  • El mar y yo
  • Mareas
  • El mar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS