el medi del raval

Páginas: 2 (373 palabras) Publicado: 6 de noviembre de 2013
A les 8 del matí, d’un dia entre setmana, la gent, o majoritàriament els alumnes que accedeixen a les classes de la Facultat de Comunicació Blanquera, poden observar, just davant de la portad’aquesta Facultat una sèrie de gent d’un determinat grup social, jugant a Bàsquet. Aquesta pista de bàsquet esta situada entre la biblioteca de la facultat i la porta per accedir al CCCB i a la Facultat deBlanquerna.
Aquest grup de gent és gent procedent de països sud americans o asiàtics, bàsicament són immigrants. Ell lloc on aquesta gent juga aquesta gent, és una pista de bàsquet asfaltada, amb totesles línies del camp que corresponen a aquest joc, marcades de blanc. A banda i banda del cap es situen dues cistelles de bàsquet, les quals les xarxes que pengen d’elles són personalitzades pelsjugador habituals, ja que fa uns dies aquestes xarxes eren de color blanc i ara ha estat substituïdes per unes de color cridaner.
El caràcter d’aquestes persones és força competitiu, es prenen seriosamentel partit que estan jugant. Al voltant d’aquest partit, hi ha una sèrie de jugadors que se’l miren, són jugadors que esperen el seu torn per entrar a jugar el partit, aquest seran canviats per algú delseu equip que estigui físicament cansat, al voltant d’aquest hi ha una pila d’ampolles d’aigua que servirà per hidrata els jugadors. Van vestits amb roba esportiva adequada a l’esport que estanpracticant. A vegades porten tovalloles per eixugar-se la suor.
Sovint al voltant de les 11 del matí aquestes persones segueixen jugant, no són els mateixos que a primera hora del matí, ja que deuen fertorns per poder jugar tots, i que així no faltin jugadors, si alguns han de marxar, per exemple per motius de feina.
Al matí de l'endemà, al costat de les cistelles de bàsquet es poden veure ampollesd’aigua a terra, totes buides o gairebé buides, inclús es pot observar una baralla de cartes escampada per terra, això dóna a pensar que aquest jugador poden arribar a passar la tarda allà o fins i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Història Del Barri Del Raval
  • Introducci n raval
  • El raval de barcelona
  • caso del raval
  • Història del raval
  • Medios
  • Medios
  • Medio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS