El Mercado De Trabajo Alemán

Páginas: 2 (475 palabras) Publicado: 17 de enero de 2013
El mercat de treball alemany

Les innovacions des dels laboratoris de les universitats a les indústries és un dels factors més rellevants per explicar la resistència alemanya a la depressióeconòmica.

El país ha mantingut la seva quota d'exportacions tot i pagar salaris mitjans 10 vegades més alts que els de la Xina, i amb una taxa d'atur molt baixa, d'un 5,6%

Per què aquest èxit? Perl'habilitat dels alemanys per transformar la recerca científica en processos industrials difícilment copsables i suficientment eficients. També la capacitat d'adaptació de les seves empreses que han sabuttraslladar la tecnologia de la que són propietaris d'un sector a un altre, i per últim la forma en què han aconseguit portar la recerca des de les universitats a les fàbriques.

La políticaalemanya també hi juga un paper essencial. Un dels aspectes que més estimula la cooperació és ña facilitat amb què els científics i elñs enginyers passen a les indústries i viceversa.

És cert que aquesttipus de recerca pot ser que no sigui favorable a produir canvis revolucionaris. Segurament els alemanys són més hàbils a l'hora de produir canvis graduals de processos ja existents que a inventartecnologies completament noces però tot i aixó poden seguir competint amb els xinesos.

La economia alemanya manté la seva posició 6a aquest any. El país compta amb una gran infraestructura, amb unesinstal·lacions espectaculars i amb un mercat eficient, caracteritzada per una intensa competència sota el domini de les grans empreses.

Des del punt de vista del sector empresiaral alemany, és moltsofisticat, especialment quan es tracta de producció i els canals de distribució, les empreses alemanes es troben entre les més innovadores del món, gastant en I+D i la capacitat de innovació per laabsorció de les últimes tecnologies a nivell d'empresa

Però Alemanya té un problema, el seu mercat de treball. Aquest mercat segueix sent molt rígid, on la falta de flexibilitat en la determinació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Mercado Aleman De Miel
  • Trabajo De Aleman La Ablacion
  • Trabajo De Nazismo Aleman
  • Mercado de trabajo
  • TRABAJO MERCADOS
  • El Mercado Y El Trabajo
  • Trabajo De Mercados
  • TRABAJO MERCA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS