el metodo grongholm

Páginas: 4 (824 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
EL MÉTODO GRONHOLM

Direcció: Marcelo Piñeyro
Any: 2005
Païssos: Espanya, Argentina e Italia
Duració: 120 minuts.
Gèrere: Drama
1.Quina funció del departament de Recursos Humans es potobservar-se en aquesta pel·lícula?
La funció del departament de Recursos Humans és bàsicament la d'avaluar i seleccionar entre els 7 aspirants, la persona més idonea per a portar a terme la funció d'unalt càrreg executiu.
2.Succeeix algun fet important a la ciutat el dia en què es desenvolupa el procès selectiu?
Sí, just en aquell día al mateix carrer de l'edifici on es desenvolupa la prova, espresenta una gran manifestació on s'escolta ''el pueblo unido gamás será vencido'', sembla extrany, m'entres uns pocs competeixen per un alt lloc de treball, sembla que milers d'altres reclamen tan solspoder treballar dignement i segurament en contra de la globalització, fet que discrimina als 7 candidats que volen representar una gran empresa.
3.Creus que els personatges representats per EduardoNoriega (Carlos), i Najwa Nimri (Neus), tenen algun tipus de relacio interpersonal externa al procès selectiu en el moment en que aquest es desenvolupa? Penses que els pot afavorir o perjudicar? Perquè?
Queda clar a la pel·lícula que ja es coneixien de feia temps, com si haguessin tingut una relació que els haguès marcat, sobretot a en Carles, on feien plans de futur i planificacions de vida, elqual la Neus poc desprès desapareixes, potser per por a no cumplir les seves metes. El lloc on es troben despres de tot això és en aquesta prova de selecció, perjudicant potser el desenvolupament al100% de les seves qualitats i provocant que la Neus al sentir-se malament en haver-lo abandonat, marxès del procès de selecció cedint-li el lloc.
4.Qui creus que pot ser la persona que està integradaal grup però que en realitat és un psicòleg de l'empresa que els observa?
La persona integrada al grup és en Ricard, que resulta ser un psicòleg de l'empresa que es dedica a seleccionar el personal...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metodo Y Sus Metodos
  • Metodos De Metodos
  • El Método
  • Metodo
  • El Método
  • Metodo
  • Metodos
  • Metodos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS