El metodo

Páginas: 2 (303 palabras) Publicado: 5 de diciembre de 2013
La pelicula tracta sobre un grup de persones que es presenten a una prova de selecció de personal per una empresa multinacional. Els candidats per aquest lloc de treball són set, ambpersonalitats molt diferents i amb el mateix propòsit.

Després d'entrar a una sala fins on els ha conduit una secretaria i on es farà la prova de selecció, els participants estántancats a la sala i de cop s'encenen els ordinadors per donar instruccions als participants. En aquesta sala amb un clima de màxima tensió i desconfiansa, els participants segueixenles instruccions de l'ordinador que els hi va dient una sèrie de proves per anar eleminant participants. Els participants crearan aliances, es produiran disputes, es revelaransecrets, es destaparà el passat, etc. I així, d'aquesta manera s'aniran eliminant participants dins d'una lluita per la supervivència per el lloc de treball.

2.

Nieves, es una donade mitjana edat que es desenvoluapa amb facilitat al llarg de l'entrevista. Es una dona molt bé preparada, inteligent, astuta, etc.

Ricardo, es el ''topo'' de l'empresa i demostrauna gran actuació en infiltrar-se entre els altres participants per aconseguir la seva confiansa i poder-los analitzar per escollir el millor candidat.

Fernando, representa al''macho ibèric'', és impositiu, descortés, agresiu, etc. Pero aconsegueix ser un fort candidat en la selecció ja que arriba al final de la prova.

Ana, es més gran que Nieves, técaràcter i és oportinista però no es una rival forta ja que hi ha un moment en el que se sent atacada i acorralada i decideix abandonar la prova de selecció.

Enrique, es un home demitjana edat que en tot moment demostra estar qualificat per aquest treball però el seu problema es que sempre busca l'acceptació del grup i quedar bé amb els altres participants.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Metodos De Metodos
  • El Método
  • Metodo
  • El Método
  • Metodo
  • Metodos
  • Metodos
  • Metodos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS