El milagro de Ana Sullivan

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 24 de mayo de 2014
Després de veure la pel·lícula El milagro de Ana Sullivan, responeu a les següents preguntes en parelles. Cal que justifiqueu les vostres respostes.

1. Després de veure com actua la Hellen,expliqueu com creieu que intenta compensar les seves deficiències sensorials.

És limita a satisfer els seus instints de supervivència

2. De quina manera penseu que han afectat els dèficitssensorials que pateix en el desenvolupament de la protagonista? Hauria estat el mateix si Hellen hagués patit una única deficiència sensorial?

-Han afectat de manera que la pobre noia no ha pogut ni sereducada, ja que casi no és podia relacionar amb els altres i això va afectar molt negativament el seu desenvolupament cognitiu.

-No, perquè hauria tingut molta més facilitat alhora de comunicar-seamb els altres, malauradament li van fallar els dos sentits més importants: la vista i l'oïda.

3. Exposeu quines creieu que són les barreres que tenen les persones amb deficiències sensorials en laseva educació i socialització. I proposeu canvis d’actitud en els professionals, la societat i les autoritats per tal d’afavorir la socialització de les persones amb deficiències sensorials.Depenent del seu entorn, (família, amics...) sí no és favorable se senten insegures i que tenen molta més dificultats que el resta dels alumnes i malauradament sí són criticats i maltractats és tornenagressius i amb molt poc autoestima.

Mentre que si els hi és favorable, tot i les dificultats, podrà tenir una bona vida tot i la seva deficiència.

4. Quina relació penseu que es pot establir entre elque es narra en aquest film i les teories del desenvolupament que donen molt pes a l’entorn de l’infant?

En la pel·lícula els pares no l'eduquen correctament cosa que fa que en el fons la Hellenés converteixi en una espècie nena salvatge.

En canvi sí la família s'hagués implicat en el cas la Hellen no hagués sortit tant perjudicada.

Per tant és demostra la importància de la família en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Milagro de ana sullivan
  • El milagro de Ana Sullivan
  • El milagro de ana sullivan
  • El milagro de ana sullivan
  • El milagro de ana sullivan
  • El milagro de Ana Sullivan
  • El milagro de ana sullivan (obra)
  • El Milagro De Ana Sullivan 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS